Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi IWC Big Pilot’s 43mm

Novi IWC Big Pilot’s 43 Tourbillon Le Petit Prince Tourbillon Le Petit Prince

Veliki pilot je sleteo. Sa velikim ponosom kompanija IWC je predstavila novitet u okviru Big Pilot serije sa turbijon komplikacijom u kućištu prečnika 43mm. Ono je proizvedeno od roze zlata koje IWC naziva Armor Gold (jer je otpornije od klasičnog 5N zlata) i visoko je 14.58mm. To je standardna i uobičajena veličina kućišta za Big Pilots seriju i fanovi ovog švajcarskog brenda su sa time upoznati te za njih ovo nije veliki sat.

izvor: IWC

Ovaj novitet biće proizveden u limitiranoj seriji od svega 300 primeraka a u znak proslave 10 godina od predstavljanja prvog Big Pilot Le Petit Prince modela. Ovaj naziv je veoma poznat svima širom sveta zahvaljujući piscu Antoanu de Sent Egziperiju i njegovom romanu ”Mali Princ”. IWC već čitavu deceniju proizvodi satove koristeći lik Malog Princa koji se na ovom novitetu može naći na poleđini kućišta.

izvor: IWC

Prozirno safirno staklo otkriva pogled na automatski mehanizam oznake 82905 koji radi na 4Hz i obezbeđuje rezervu rada do 80h. Rotor ovog sata napravljen je od zlata a sa motivom Malog Princa – slika malog čovečuljka koji stoji na vrhu okrugle planete sam, bez igde ikoga! Bezel se rotira u oba smera i time navija mehanizam ovog sata.

izvor: IWC

Brojčanik je plave boje sa veoma velikim arapskim časovnim indeksima veoma zanimljivog fonta. Kazaljke su prilagođene ostatku cifera i takođe ispunjene SuperLuminova luminacijom. Turbijon kavez nalazi se na poziciji 6, pravi jedan pun okret u 60 s. Sat košta 84.700$ i dostupan je odmah. Ukoliko ste zainteresovani za više informacija posetite Maestro Jewelers.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.