Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Đurković

Novi Zenith Chronomaster Sport modeli

Dinamična nepredvidivost, bogatstvo ogledano u neizvjesnosti životnog beskraja kao suštinska odlika svake životne čestice, svom cjelinom svog bivstvovanja iziskuje dostojnog pratioca, zahtjeva funkcinalnost, izdržljivost, sportsko-elegantni dizajn, zahtjeva Zenith Chronomaster Sport!

Zenith uz Bulgari, Hublot i Tag Heuer predstavlja novitete liderske kompanije u Majamiju, baš prije Watch and Wonders manifestacije koja će se održati u aprilu. Moderni dizajn Zenith Chronomaster serije, prvobitno je predstavljen prije tri godine, u kombinaciji plavih i bijelih boja, da bi sada dobio unapređen dizajn i u zelenoj boji i čeliku, kao i u roze zlatu sa meteoritskim brojčanikom.

Zenith Chronomaster Sport; izvor: Zenith

Primarna i prepoznatljiva funkcija ovih modela svakako da i danas predstavlja centralnu i njaznačajniju odliku ovog sata, to je upravo El Primero 3600 hronograf sa stubnim točkovima, rezerve do 60 sati, te frekvencije od 5 Hz, sačinjen je od 311 zasebnih komponenti.

Zenith Chronomaster El Primero; izvor: Zenith

Pomenuti nudi rezoluciju 1/10 sekunde. Uprkos brojnim detaljima, prečnik kućišta je zadržan na veličini od 41 mm. Na samom brojčaniku oba modela posjeduju prepoznatljiv trobojni podbrojčanik sa funkcijama trenutne sekunde, sekunde hronografa i funkciju maksimalne mjere od 60 minuta. Model zelene boje krasi zeleni hronograf keramički bezel, zeleni brojčanik sa pomenutim funkcijama, kao i čelično kućište.

Zenith Chronomaster Sport; izvor: Zenith

Drugi novitet svakako da ima brojne posve specifične izmjene, te ga upravo s estetskim povodom Zenith naziva najljepšom iteracijom Chronomaster Sporta do sada. Bezel se sastoji od kombinacije špinela, safira i dijamanata, što je učinnjeno zarad stvaranja plavo/crno/sive kombinacije te usklađivanja sa samim tonovima podbrojčanika. Meteoritski brojčanik zlatne boje sa dijamantskim baget indeksima i funkcijom datuma u boji na poziciji 4.30, zaista predstavlja posve ekstravagantnu funkionalnost ogledanu u modernom dizajnu.

Zenith Chronomaster Sport; izvor: Zenith

Cijene predstavljenih modela kreću se od 10 800 USD, za zeleni model na gumenom kaišu, 11 300 USD za zeleni model na metalnoj narukvici i finalnih 98 600 USD za model urađen u roze zlatu i draguljima.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.