Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Zenith Defy Skyline hronografi

Watches & Wonders 2024. – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Zenith je rešio da ove godine obraduje sve ljubitelje Defy Skyline modela i ponudi im sat manjeg prečnika, jer kao da su iz Zenitha oslušnuli publiku koja im je poručila da je model Defy Extreme u prečniku 45mm ipak bio prevelik.

Izvor: Zenith

Tako je Zenith predstavio Defy Skyline u “manje ekstremnoj” veličini te novi modeli imaju prečnik od 42mm ali će se svakako zbog integrisane narukvice (čelične ili gumene) i dalje nositi nešto veće. Ponuđena paleta boja uključuje crnu,plavu ili sivu tako da će svako pronaći model koji mu se najviše dopada.

Izvor: Zenith

Sam dizajn kućišta ali i brojčanika se nije menjao pa tako imamo prepoznatljiva 3 hrono podbrojčanika( mala sekundara, hrono sekundara kao i 60-o minutna hrono skala) kao i sam brojčanik sa sitnim printom Zenithovog logoa. Datum je ostao na poziciji između 4 i 5. Mehanizam nebi imalo smisla menjati jer je on neprevaziđen! Naravno reč je o El Primero 3600 kalibru koji radi na 36 000 vibracija po satu, meri 1:10 deo sekunde i pri tome ima rezervnu snagu rada od 60 sati.

Izvor: Zenith

Sva tri noviteta biće deo stalne kolekcije i mogu se kupiti po ceni od 12.300$. Za više informacija posetite www.zenith-watches.com ili kontaktirajte Maestro Jewelers.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.