Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Hublot Big Bang Unico modeli

Watches & Wonders 2024. – sajam u Ženevi i svi noviteti!

Hublot je rešio da se ove godine na Watches & Wondersu pohvali sa tri limitirana noviteta kroz svoju sportsku Big Bang liniju. Radi se o hronograf modelima sa skeletonizovanim izgledom brojčanika, nešto na šta nas je Hublot već navikao do sada a isto tako ponovo je za materijal kućišta odabrao keramiku.

Izvor: Hublot

Hublot Big Bang UNICO Ice Bang, kako glasi puno ime prvog noviteta dolazi u 42mm velikom keramičkom kućištu i ima debljinu od 14.5mm. Samo kućište izrađeno je od crne keramike a mikro blasting obrada doprinela je mat izgledu najvećeg dela kućišta dok su ivice urađene u stilu visoko polirane završne obrade. Najprominentniji deo svakako jeste bezel, a on je kod ovog Big Bang modela izrađen od legure tungstena koju je Hublot i ranije koristio za svoje modele a koju pre svega karakteriše izuzetna otpornost na ogrebotine.

Izvor: Hublot

Brojčanik novog Big Bang unico modela koji je limitiran u 100 komada, kao i kod većine prethodnika skeletonizovan ali vrlo jasno čitljiv. Dva podbrojčanika smeštena su na pozicijama 9 ( sekunde ) i 3 ( 60-o minutna skala hronografa, gde je takođe smešten i prikaz datuma). Poleđina kućišta je transprentna i omogućava pogled na Hublotov MHUB1280 kalibar koji radi na 4Hz-a i obezbeđuje 72h rezerve rada.

Izvor: Hublot

Što se preostala dva noviteta tiče oni su limitirani u seriji od po 250 primeraka i dolaze u zelenoj i narandžastoj boji te su u skladu sa tim i imena, Hublot Big Bang UNICO Dark Green Ceramic i Hublot Big Bang UNICO Orange Ceramic. Same dimenzije su identične 42mm prečnik ali ovog puta keramično kućište i bezel su u istoj boji a na modelima dominira polirana završna obrada. Dizajn brojčanika kao i mehanizam identični su kao kod Ice Bang modela.

Izvor: Hublot
Izvor: Hublot

Cena za Hublot Big Bang UNICO Ice Bang kao i za Dark Green model je 24.100 USD dok za Orange Ceramic model treba izdvojiti 29.600 USD. Za dodatne informacije posetite www.hublot.com ili kontaktirajte Maestro Jewelers.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.