Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Franck Muller x S.T.Dupont Master Lighter

Da li je ovo sat-alat ili ipak nešto drugo? Zašto? Pa zato što ovaj sat “pali vatru” … ali bukvalno!

Franck Muller poznat je kao brend koji se ističe svojim nesvakidašnjim dizajnom satova a ovog puta svoju strast ka luksuznim akcesoarima su udružili sa fransuckim kompanijom S.T. Dupont koja je poznata po izradi gedžeta kao što su naliv pera, torbice, cigare i upaljači. Tako je nastao Master Lighter, na kome su obe kompanije radile preko 2 godine kako bi dizajn jednog skeleton sata inkorporirali u upaljač koji je u potpunosti funkcionalan.

Izvor: Franck Muller

Franck Muller & S.T. Dupont Master Lighter sa obe strane ima transparentan izgled te se sa jedne strane može videti skeletonizovani mehanizam koji obezbeđuje rezervnu snagu od 3 dana dok se sa druge strane nalazi prepoznatljivi dizajn časovnih indeksa brenda Franck Muller kao i časovna i minutna kazaljka s obzirom da je u pitanju “time only” model.

Izvor: Franck Muller

Ono što se pominje na zvaničnom sajtu proizvođača jeste da će se novitet naći u beloj, plavoj, crnoj i “Color Dreams” varijanti koja je jedina čije su slike dostupne u trenutku pisanja ovog teksta. Svaka od boja biće limitirana u 88 primeraka.

Izvor: Franck Muller

Osim što je cena ovog noviteta na upit važno je reći i to da je on predstavljen na Svetskoj prezentaciji Haute Horologie koja je poznata kao najvažnija prezentacija tehnoloških inovacija u svetu satova u godini. Za sve dodatne informacije posetite oficijalni sajt Franck Muller-a.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.