Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Đurković

Predstavljamo nove modele Omege Speedmaster

Velelepno dostignuće umjetničkog izražaja predstavljeno kroz vrhunac epske dostižnosti u obliku everose trajne glorie, notni zapis vremena, diskretni otkucaj magnumske kreacije, tanana balansna nit, ioda primarne poveznice među pojmljivom suštinom i njenom univerzumskom negacijom, harmonija datirajuće nesaznate prolaznosti, nedefinisane slave oivčena Briljantom. Kreacija mjerenja bezvremenske brzine zlatnog ugla, Omega!

Omega Speedmaster, sintagma sna, generički pojam u svijetu satova, istorija, funkcionalnost i sportska elegancija, sve objedinjeno u jedan jedinstven produkt, časovnik bezvremenskog trajanja, samotvorna kreacija prestižne Omege, koja je predstavljeni model unapređivala davajući mu bezbroj blagih interpretacija koje zadržavaju njegovu suštinu i krucijalni smisao. Jedna od tih interpretacija u primarne četiri modifikacije predstavljena je za horologijumske ljubitelje nježnijeg pola. Predstavljamo vam nove Omega Speedmaster 38 modele!

Kako bi se diskretna, a efektna razlika u odnosu na muški model Omege Speedmaster najbolje predstavila, ova kompanija je blago na krajevima izdužila podbrojčanike na modelima namjenjenim damama, te oni posjeduju oblik elipse, a ne kruga kao što je slučaj sa kultnim Speedmaster modelom. Manji časovnik ženstvenijeg dizajna, promjera je 38 mm. Primarna razlika u odnosu na prethodno plasirane modela ove serije je predstavljanje dvije nove boje brojčanika, zelene i braon, obje varijacije dostupne su kako u čeliku, tako i u zlatnim varijantama, ali otvorena je i opcija da vaš izbor bude model na propratnom aligatorovom kožnom kaišu u boji brojčanika.

“Detalji” koji naglašavaju nježnu notu jesi sami dijamanti smješteni na okviru kućišta (52 na svakom modelu), kao i na podbrojčanicima. Uprkos blago kompaktnijim dimenzijama, predstavljeni časovnik je prilično krupan, debljine je skoro 15 mm (14,7 mm), što njegove proporcije čini prilično robusnim. Pomenuti briljantno rezani dijamanti smješteni su kako na samom okviru i podbrojčanicima, tako i na registratorima kao i samoj krunici. Novopredstavljeni modeli posjeduju srebrne podbrojčanike, zeleni model dolazi u specifičnom 18k Moonshine zlatu, a braon u 18-karatnom Sedna zlatu.

Mehanizam koji pokreće predstavljene novitete internog je kalibra 3330, na automatsko navijanje sa integrisanim hronografom i stubnim točkovima. Rezerva sata iznosi 52 časa, frekvencije je 28 800 VpH, odnosno 4 Hz. Vodootpornost sata seže do 100 m.

Cijena čeličnih modela na kaišu iznosi 17 400 USD, čelika na čeliku 17 800 USD, 18k Moonshine zlatnog modela na kaišu 34 000 USD, 18k Moonshine zlato sa propratnom zlatnom narukvicom 46 400 USD, 18k Sedna zlato na kaišu 34 000 USD, 18k Sedna zlato sa propratnom narukvicom 46 400 USD.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.