Menu
satnaruci.jpg
Autor: Ognjen Vidović

Hamilton Khaki Field Mechanical u novim bojama

Hamilton proširuje Khaki Field Mechanical seriju sa tri nove kombinacije boja

Jedan od najpopularnijih modela Hamiltona, Khaki Field Mechanical, dobio je tri nove boje koje dodatno obogaćuju ovu prepoznatljivu seriju inspirisanu vojnim stilom. Nova izdanja od 38 mm zadržavaju sve karakteristike po kojima je Khaki Field Mechanical poznat – izdržljivost, pouzdanost i udobnost – ali sada dolaze u svježim bojama koje će ljubiteljima proširiti izbor ovih pouzdanih modela.

Sve tri nove varijante imaju kućište širine 38 mm, debljine 9,5 mm sa visinom od luga do luga od 44 mm. Svi modeli imaju vodootpornost od 50 metara i safirno staklo na prednjoj strani. Unutar sata je poznati kalibar H-50, ručno navijajući mehanizam koji pruža rezervu snage od 80 sati.

Prvi novi model dolazi u kućištu od nerđajućeg čelika sa bijelim brojčanikom, koji sada ima zelenu luminiaciju i crni NATO kaiš. Ova modernija estetika odmiče se od vintage estetike po kojoj je Khaki Field Mechanical poznat.

Drugi model još dalje odmiče od retro dizajna sa plavim brojčanikom u kućištu od nerđajućeg čelika sa odgovarajućim plavim NATO kaišem. Kombinacija plavog brojčanika sa kontrastnim bijelim oznakama i krem luminacijom daje ovom modelu moderniji izgled u klasičnom dizajnu.

Treća varijanta je novi dodatak bronzanoj Khaki Field Mechanical porodici. Ovaj model kombinuje bijeli brojčanik sa kućištem od bronze i braon kožnim NATO kaišem, stvarajući prepoznatljivu vintage estetiku vojnih satova.

Modeli u čeliku sa bijelim i plavim brojčanikom dolaze po cijeni od 625 EUR, dok je model u bronzi najskuplji sa cijenom od 965 EUR.

Hamiltonova Khaki Field Mechanical serija oduvijek je bila simbol vojničkog stila i funkcionalnosti, a novi modeli nude osvježenje u kolekciji. Hamilton je još jednom dokazao da zna kako da osvježi svoju kolekciju na način koji poštuje originalni dizajn i stil.
Za više informacija, posjetite Hamiltonovu web stranicu i otkrijte najnovije dodatke Khaki Field Mechanical kolekciji.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.