Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

”Jack Daniels” Otkrivanje kolekcije satova: Mihajlo Veruović Voyage

Prvi put u ovoj godini neka poznata ličnost govori o svojoj kolekciji satova. Uživajte!

Znate da mi je ovo omiljeni serijal koji plasiramo na mreže, ali nažalost retko kada se neka poznata ličnost odazove na naš poziv da prikaže svoju kolekciju satova. Ali ne i Mihajlo Veruović, javnosti poznatiji pod umetničkim imenom Voyage. Ovaj dvadesetjednogodišnji muzičar voli satove, kolekcionar je na svom početku i ljubitelj vintage ručnih časovnika!

Strahinja Đorić i Mihajlo Veruović Voyage u novoj epizodi serijala Kolekcija Satova

Mihajlo i ja se poznajemo duže od godinu dana i za to vreme smo razmenili nebrojano poruka na temu satova. U novom videu na kanalu Sat na Ruci pričali smo o počecima njegove ljubavi prema satovima, koji je prvi časvnik kojeg se seća iz detinjstva kao i čime trenutno raspolaže u svojoj maloj, ali kul kolekciji.

Priča koja ga vezuje za prvi sat je zaista ona prava, ona zbog koje volimo satove sa nekom porodičnom tradicijom u pozadini. Takav jedan two-tone vintage Datejust Mihajlo je izgubio na jednom nastupu ove godine, ali sam uspeo da pronađem istu referencu za koju ga vežu uspomene. Drugi model je savremeni Datejust reference 126284RBR koji poseduje predivan Mother of Pearl brojčanik.

Rolex Datejust trenutno domiria Mihajlovom kolekcijom; autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media/iDook media

Drago mi je da sam imao priliku da razgovaram sa Mihajlom o njegovoj kolekciji, a još više mi je drago to što sam od početka uključen u izgradnju iste. Kako sam ja to pomogao ovom mladiću da dođe do oba sata, koji mu je sledeći model u kolekciji koji planira da kupi kao i koji je to grail watch za njega-odogovor na ova pitanja saznajte u novom videu na Youtube kanalu Sat na Ruci.

Hvala Jack Daniels-u na podršci; autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media/iDook media

Želim takođe da izrazim zahvalnost kompaniji Jack Daniels koja je omogućila snimanje ovog serijala i time postala zvanično naš prvi partner! Uživajte u našoj epizodi!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.