Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Nova Omega Seamaster u čast OI Pariz 2024

Nije prošlo mnogo od prethodnog noviteta a već stiže novi.

Omega ne gubi vreme. Pre svega par nedelja svetu su predstavili mnoštvo novih Seamaster modela. Mislio sam da će se na tome zadržati bar neko vreme jer su noviteti zaista sjajni. Njihova nova, takozvana Summer Blue boja je pravo osveženje za celu Seamaster liniju i još uvek tražimo najlepši novitet. Moje mišljenje je da su to AquaTerra noviteti.

Ipak nismo dugo čekali do novog modela u okviru Seamaster serije. Tiho je lansiran model novih boja i detalja. Proizveden je u čast predstojećih Olimpijskih Igara koje će se održati u Parizu 2024. godine. Omega je dugo zvanični čuvar/merač vremena na OI i svaki put predstave adekvatne novitete u čast najstarijih poznatih igara na svetu.

izvor: Omega

Nova Omega Seamaster Diver 300M “Paris 2024” Special Edition, kako joj glasi pun naziv, odaje počast 33. Olimpijskim Igrama i ujedno 31. Igrama koje Omega sponzoriše. Kao što rekoh OI i Omega imaju istoriju saradnje koja je započeta davne 1932. godine. Gotovo da su tu od samog početka.

izvor: Omega

Ovaj 42mm veliki sat napravljen je u čeliku sa zlatnim bezelom. On je napravljen od 18k Moonshine zlata, Omegina patentirana legura zlata koju koriste za svoje satove. Od istog materijala napravljene su kazaljke i indeksi na brojčaniku. Cifer je napravljen od bele keramike sa mat završnom obradom i teksturom koja je prepoznatljiva za Omega Seamaster modele.

izvor: Omega

Prozor za datum nalazi se na pziciji 6 a font koji je korišćen za ispis datuma je zvanični font Olimpijskih Igara koje je domaćin odabrao. Još jedan detalj posvećen Parizu jeste u simbol/logo OI na vrhu zlatne sekundare. Poklopac kućišta je urađen u ukrašen u čelik-zlato kombinaciji sa ugraviranim simbolom olimpijske vatre i ispisom godine održavanja.

izvor: Omega

Sat je dostupan isključivo u Omega buticima u Parizu!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.