Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Nikolić

Novi Bulgari Lucea u punom sjaju i dizajnu!

Tu su noviteti i za dame. Za to se pobrinula kompanija Bvlgari.

Lucea modeli su se prvi put pojavili 2014. godine i odmah postali jedan od vodećih Bulgarijevih modela. Kao što smo i navikli da vidimo u njihovoj kolekciji svaki njihov model je istovremeno i izuzetan komad nakita optočen dijamantima. Lucea kolekcija je pravljena kako bi bila opušteniji, svakodnevni izbor, međutim i pored toga se može pohvaliti originalnim dizajnom. Bvlgari je za jubilarni 10. rođendan ovog modela odlučio da nas obraduje novim dizajnom i izbacio je 7 noviteta u različitim veličinama, materijalima i mehanizmima. 

izvor: Bvlgari/Monochrome Watches

Dve osnovne karakteristike Lucea modela su okruglo kućište i sintetički rubin u crvenoj boji sa dijamantom. Ova dva zaštitna znaka ovog sata ostaju i na redizajniranom modelu, s tim da se sad pojavljuju u 2 nove veličine: 33mm i 22mm prečnik kućišta. Obe veličine dolaze u čeliku i u kombinaciji čelika sa roze zlatom. Debljina samog kućišta zavisi od toga da li ćete izabrati sat sa kvarcnim mehanizmom ili na ručno navijanje. Mehanizmi na ručno navijanje smešteni su u veće kućište, 33mm, dok je debljina 9.16mm, a kvarcni mehanizmi se nalaze u kućištu prečnika 28mm i 7.72mm debljine. 

izvor: Bvlgari

Velika estetska promena nastala je na samoj narukvici sata, linkovi su ublaženi, zaobljeni, a njihov kontinuitet čini da je narukvica još udobnija. Redizajnirana narukvica dolazi u kombinaciji čelika i zlata sa kućištem u roze zlatu, centralni link u čeliku je u obliku slova H a link koji ih povezuje u roze zlatu, naravno dostupna je i samo u čeliku. Novi modeli Lucea linije su svakako inspirisani nakitom, pored svih nabrojanih detalja, kućište od 33m dodatno krasi set od 40 brilijanata. Sama krunica pored crvene efektne boje dodatno je ukrašena sitnim kao i jednim krupnim dijamantom. I kao da nam sve ovo nije dovoljno, svi modeli imaju male dijamante na markerima koji obeležavaju sate. 

izvor: Bvlgari

Takođe, novi ciferi imaju poseban izgled, mother of pearl trodimenzionalni dizajn, sedef koji je sečen u obliku sunčevih zraka, svakako upečatljiviji od prethodnih modela. Nedvosmislni pobednik je časovnik u kućištu od 33mm u kombinaciji roze zlata i čelika, sa zelenim malahitnim brojčanikom. Veoma neobično je to što kamen nije iz jednog komada već u mozaiku ručno i sa najvećom pažnjom poslaganim. Komadi, pretpostavlja se, dolaze iz radionice juvelira, što još više povezuje Bvlgarijev dizajn nakita i satova.

izvor: Bvlgari
izvor: Bvlgari

Cene nam još uvek nisu poznate, ali možemo pretpostaviti da variraju između 5.000 USD i 20.000 USD za satove u kombinaciji čelika i zlata sa dijamantima. Moram priznati da vrede!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.