Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Zenith Chronomaster Sport u titanijumu!

Lakši nego ikad…bukvalno

Zenith je očigledno na vreme shvatio da je njegova Chonomaster Sport linija najpopularnija i da unutar nje ima “komfor” da eksperimentiše. Tako posle nekoliko varijacija modela sa keramičkim ili čeličnim bezelom. Zenith se osmelio da izbaci novitet u titanijumu kojim je ovaj hronograf postao još moderniji, privlačniji i još više “sportski” model.

Izvor: Zenith

Oslušnuo je Zenith želje publike tako da nije menjao ono što je dobro, te novi model dolazi takođe kao i svi prethodni u 41mm i ima debljinu od 13.6mm i to je standardna dimenzija na koju nas je Zenith navikao. Za sve one koji se pitaju zašto titanijum? Jednostavno je… zato što je titanijum materijal koji se je godinama unazad pokazao kao najbolji materijal za jedan luksuzni sportski sat pre svega zbog svoje izdržljivosti, otpornosti na koroziju ali i lakoće.

Izvor: Zenith

Što se samog brojčanika tiče, ovog puta on je sive boje sa prepoznatljiva 3 hrono podbrojčanika. Bezel, koji je takođe titanijumski ima brušenu završnu obradu i na njemu se nalazi tahimetarska skala za očitavanje 1/10 dela sekunde. Podbrojčanik na poziciji 3 je boje antracita i predstavlja skalu za očitavanje sekundi hronografa, onaj na poziciji 6 predstavlja 60-o minutnu skalu i on je sive boje dok je podbrojčanik na poziciji 9 srebrne boje i on je ustvari mala sekundara. Prozor za datum nalazi se na poziciji između 4 i 5 a svi časovni indeksi kao i časovna i minutna kazaljka su napunjeni Super LumiNovom.

Izvor: Zenith

Unutar Zenitovog Chronomaster Sport Titanium modela kuca automatski in-house El Primero kalibar 3600, koji radi na 36 000 vibracija po satu i pri tome obezbeđuje rezervnu snagu rada od impresivnih 60 sati. Šteta bi bila ne videti ovo remek delo, ali je Zenith mislio na sve pa je poleđina kućišta transparentna.

Izvor: Zenith

Novi Zenith Chronomaster Sport Titanium dolazi na titanijumskoj narukvici i cena za ovaj model je 11.400 CHF dok za model na silikonskom kaišu treba izdvojiti 10.900 CHF. Za više informacija o novitetu posetite www.zenith-watches.com.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.