Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Pratimo satove poznatih na Met Gala 2024

Svaki godine sve više iznenađenja na Met Gala okupljanju. Ove godine muzičar Usher odnosi pobedu!

Postaje tradicija pisanje izveštaja o satovima poznatih na Met Gala skupu koji se održava u New Yorku. Prošlogodišnja zvezda večeri po mom mišljenju bio je Roger Federer koji je nosio tada tek predstavljeni Rolex 1908. Više o prošlogodišnjem događaju i satovima pročitajte ovde.

Ni ova godina nije razočarala. Pojavile su se neke od najpoznatijih ličnosti na svetu noseći sjajne kreacije na sebi i na ručnim zglobovima. Svaka Met Gala ima određeni dress code a ove godine je to bio ”The Garden of Time”. Shodno tome videli smo:

BEN SIMONS: Patek Philippe Aquanaut ref. 7969-300R

NBA košarkaš Ben Simons ozbiljno je shvatio temu The Garden of Time što se može videti po njegovom oblačenju. U ruci je nosio mušku tašnu marke Thom Browne na kojoj se nalazio veliki brojčanik nekog zidnog sata dok mu je na zglobu leve ruke stajao predivni Patek Philippe Aquanaut napravljen za dame ali već prvog dana postao je želja svih (muških) kolekcionara Pateka. Radi se o referenci 7968-300R sa rainbow bezelom, belim teksturnim brojčanikom i rainbow baguette indeksima.

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Tržišna cena ovog sata iznosi 450.000 evra!

JEREMY STRONG – Richard Mille RMUP-01

Američki glumac o kome nikada pre nismo pisali privukao mi je veliku pažnju jer je nosio Richard Mille RM UP-01 svojevremeno najtanji sat na svetu koji je urađen u saradnji sa Ferrari F1 timom. Radi se o 1.75mm tankom satu koji je smenjen na prvom mestu najtanjih satova od strane Bvlgari Octo Finissimo Ultra.

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Cena RM UP-01 iznosi oko 1.700.000 evra!

CHRIS HEMSWORTH – Chopard Alpine Eagle Diamonds

Još jedan glumac ali ovog puta ne tako ekstravagantan izbor kao prethodni RM. Chris Hemsworth je na svojoj ruci nosio prelepi Chopard Alpine Eagel proizveden u roze zlatu prečnika 41mm sa dijamantskim bezelom i sivim brojčanikom.

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Cena ovog sata je oko 50.000 evra!

USHER – Jacob&Co Billionaire III Ruby

Neočekivano u najmanju ruku. Tek što je prošao sajam u Ženevi i taman što se slegla prašina o tri najnovija piece unique Jacob&Co Billionaire sata muzičar Usher se nma Met Gala pojavio noseći onaj koji sam i ja nosio na ruci. Rubini su na ovom 5.000.000 evra vrednom satu apsolutno svuda, osnova kućišta napravljena je od belog zlata a dimenzije ovog modela na ruci su ogromne. Nije moja ruka mala, pogledajte koliko je veliki i na Usherovoj ruci.

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

BROOKLYN PELTZ BECKHAM – Piaget Polo 79

Sin bivšeg fubdlaskog asa Dejvida Bekama, Bruklin Bekam sa dodatim ženinim preimenom Peltz pojavio se na met Gala noseći najnoviji zlatni Piaget Polo 79, model kojim je ove godine kompanija Piaget proslavila 150 godina postojanja.

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Cena ovog modela je 73.000 evra!

JERRY SEINFILD – Chanel J12

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Tržišna cena oko 1.900 evra!

SERENA WILIAMS – Audemars Piguet Royal Oak Flying Tourbillon Openworked

izvor: Sat na Ruci Instagram nalog

Tržišna cena oko 380.000 evra!

SABRINA HARRISON – Haljina-sat

Instagram nalog Sabrina Harrison
Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.