Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Četiri nova Rolex DayDate-a!

Watches&Wonders 2024 – Sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Ono o čemu se već mesec dana unazad, još od dodele Oskara spekulisalo danas je ugledalo svetlost dana. Imamo novi Rolex Day-Date u roze zlatu sa crnim brojčanikom, ali to nije jedini novitet u okviru Day-Date porodice ali krenimo ispočetka.

Rolex Day-Date Ref. 228235

Puno prašine je upravo ovaj model podigao na pomenutoj dodeli Oskara, puno ne govorilo, još više prikrivalo ali danas je napokon ozvaničeno. Radi se o 40mm velikom modelu u roze zlatu sa nazubljenim bezelom. Brojčanik na ovom satu je sivo crna vinjeta sa rimskim časovnim indeksima a sve to je upotpunjeno Roleksovom prepoznatljivom president stil narukvicom u roze zlatu. Unutar noviteta kuca provereni 3255 kalibar sa čak 70h. rezerve rada.

izvor: Rolex.com

Cena ovog noviteta je 42.800 EUR.

Rolex Day-Date Ref. 128395TBR

Novitet sa sigurno najlepšim brojčanikom. U pitanju je 36mm veliki Day-Date u roze zlatu sa dijamantskim bezelom i plavim sunray brojčanikom čiji su časovni indeksi u formi baget sečenih dijamanata. Ovim novitetom Rolex je proširio dijapaozn roze zlatnih day-Date modela i ponudio sat koji na prvu deluje lepo ali i preskupo za sat prečnika 36mm.

izvor: Rolex.com

Cena noviteta je 82.250 EUR.

Rolex Day-Date Ref. 228239

Duplo jeftiniji a 4mm veći novitet dolazi u belom zlatu. Zapravo ovo je jedini novitet u belom zlatu. Opremljen je sa belim sedefastim brojčanikom i dijamantskim časovnim indeksima. Njegova cena je pristupačnija od prethodnog modela a pre svega zbog nedostatka zlatnog bezela. Novi Rolex Day-Date ref. 228239 krasi nazubljeni bezel u belom zlatu.

izvor: Rolex.com

Cena noviteta 48.400 EUR.

Rolex Day-Date ref. 128238

Poslednji atraktivni novi Day-Date dolazi u okviru reference 128238 što znači da se proizvodi u žutom zlatu u prečniku od 36mm. Ovo je najbazičniji dan-datum Rolex jer je uz žuto zlato prirodat beli brojčanik. Nešto veoma slično videli smo i na novom Sky-Dwelleru.

izvor: Rolex.com

Cena ovog modela je 36.100 EUR.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.