Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Dva nova ROLEX Sky Dweller-a

Watches&Wonders 2024 – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Žuto zlato je uvek u modi. Rolex je sa novim Sky-Dweller-om prošle godine napravio veliki bum. Malo ko je očekivao takve novitete te mislim da su ovogodišnji malo manje interesantni ali opet vredni pomena. Teđko da neđto može da nadmaši taj čelični za zelenim ciferom ili roze zlatnim sa plavim brojčanikom. No dajmo novom Sky-Dwelleru šansu.

izvor: Rolex.com

Sa 42mm Rolex Sky-Dweller ref. 336938 predstavlja ozbiljan muški sat i još kada dođe u zlatu i ponese određenu težinu to zaista budi neki osećaj moći dok nosite taj sat na ruci. Novi Sky dolazi u kućištu od žutog zlata a najvažnija vest je zapravo narukvica na ovom novitetu. Ona je takođe proizvedena od žutog zlata i izgleda fantastično! Rolex se opredelio za beli brojčanik baš kao u slučaju prošlogodišnjeg noviteta u čeliku na jubilej narukvici.

izvor: Rolex.com

Pomalo je čudno videti Rolex sa belim ciferom jer se osim Daytone niti jedan model ne proizvodi sa ovim ”običnim” brojčanikom. Ali nekako mi kombinacija žutog zlata i belog brojčanika ide jedno uz drugo. Cena ovog noviteta iznosi 50.500 evra!

ROLEX Sky-Dweller ref. 336935

Roze zlato prošle godine zasijalo je sa teget plavim ciferom. Novi model ove godine dolazi u istoj konfiguraciji sa jubilej narukvicom i ali sa crnim ciferom sa sunray završnom obradom. Ova kombinacija je viđena pre par meseci u saradnji Rolexa i američke akademije koja dodeljuje Oskara u okviru novog Rolex Day-Date. Ništa novo. Rolexova škola noviteta koja podrazumeva samo promenu boje brojčanika i godine u godinu počinje polako da dosađuje, ali to je Rolex.

izvor: Rolex.com

Sve o novim satovima za 2024. godinu čitajte uživo na linku ovde.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.