Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Cristiano potrošio €1.3miliona na 2 sata zbog novog kluba!

Portugalski as potpisao je nestvaran ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije!

Nakon završenog Svetskog Prvenstva u fudbalu i Messijeve Boginje, svi su se okrenuli ka njegovom rivalu i klubu za koji će igrati. Naime, Cristiano Ronaldo je potpisao jedan od najvrednijih sportskih ugovora u istoriji čovečanstva po kojem će zarađivati 550.000 evra dnevno naredne dve ipo godine. Karijeru će nastaviti u Al Nasser u Saudijskog Arabiji.

Meni je naravno za oko zapao sat koji je nosio pri potpisivanju ugovora. Cristiano je veoma promišljen i razmišlja uvek par koraka unapred te je za ovu priliku odabrao skroz zeleni sat. Slučajnost? Ne bih rekao. Podsetimo se kako izgleda zastava Saudijske Arabije, zemlje u kojoj će Ronaldo živeti i raditi narednih par godina-skroz je zelena! Verujem da Ronaldo veruje u simboliku (da ne kažem da je sujeveran) te je za ovu priliku kupio potpuno novi Jacob&Co model.

Radi se o novom piece unique modelu koji je pridodao kolekciji-Caviar Flying Tourbillon ”Tsavorites” napravljen u 18k belom zlatu. Naime sat je u potpunosti popločan baguette sečenim dijamantima, a osnova kućišta je od belog zlata. Na satu se nalazi tačno 388 tsavorites dijamanta zelene boje, za koje je bilo potrebno nešto više od 3 godine da se pronađu i pripreme za ugradnju na sat. Proces toliko dugo traje jer Jacob&Co za svoje satova odabira dijamante najbolje finoće, a kod složenih modela kao što je Caviar boja dragulja mora biti u istom tonu.

Izvor: Instagram profil Sat na Ruci

Cena ovog sata u radnji je 760.000 evra! Po novom ugovoru Ronaldo zaradi ovaj sat za svega dan ipo!

Onda je usledila konferencija za novinare na kojoj je Ronaldo poneo drugi sat. Ponovo nešto novo i nešto što nismo videli u njegovoj kolekciji do sada. Nakon niza javnih nastupa u kojima je nosio Jacob&Co ovog puta je viđen sa Rolexom. Cristiano je ljubitelj ekstravagntnih Rolexa i ne poseduje nijedan sat ovog brenda, a da na njemu nema dijamanata.

Na zlgobu leve ruke nalazila se Rolex Daytona ref. 116576TBR ”Arabic”. Ponovo vidimo motiv inspirisan arapskim svetom, ovog puta su to njihovi brojevi koji se nalaze na satu u vidu časovnih indeksa. Ronaldo je i o ovome razmišljao! Ponovo promišljen potez. Ovaj sat se prodaje isključivo na području Bliskog Istoka i to u svega par odabranih radnji. Napravljena je u platini, sa baguette sečenim dijamantima na bezelu i predstavlja jednu od najređih savremenih Daytona koje su napravljene.

Izvor: Instagram profil Sat na Ruci

Platinum Daytona je popularna i izrađuje se sa ledeno-plavim ciferom i tamno plavim detaljima u vidu kazaljki i indeksa, ali u ovo kombinaciji je veoma retka. Nema sumnje da je Ronaldo izdvojio dodatnih 170.000 evra koliko ovaj sat košta u radnji, kako bi se pokazao pred arapskim gazdama. Postoji i opcija da je je ovaj sat nedostupan u radnjama, pa čak i za Ronalda. U tom slučaju za ovaj model morao je da plati tržinu cenu od 450.000 evra, što je malo manje od njegovog dnevnog primanja u ovom trentuku.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.