Menu
satnaruci.jpg
Autor: Ognjen Vidović

Ekskluzivni i limitirani: Novi Bambino 38

Bambino 38 ponovno osvaja sa četiri ekskluzivna i limitirana modela!

Prije tačno godinu dana, Orient je oduševio ljubitelje ručnih satova predstavljajući svoju kolekciju Bambino 38.

Godinama unazad, kada biste zatražili preporuku za kvalitetan, a istovremeno pristupačan elegantan sat od nekog poznavaoca, Orient Bambino bi uvijek bio top preporuka. Za manje od 200 EUR Orient je nudio prelijep, elegantan sat sa automatskim mehanizmom. Ono što je dodatno činilo Bambino posebnim bio je bogat izbor modela sa raznovrsnim varijacijama i nijansama brojčanika, kućištima u različitim bojama, kaiševima i još mnogo toga. Za tu cijenu, Bambino je zaista bio neprevaziđen. Eventualne primjedbe koje su se čule u vezi sa Bambinom uglavnom su se odnosile na dimenzije kućišta (napomena autora: preko 40mm) i širinu kaiša (napomena autora: 22mm).

Kolekcija Bambino 38; izvor: Orient

Međutim, Orient je pažljivo oslušnuo povratne informacije i sredinom 2022. godine riješio da ispravi ove nedostatke lansiranjem nove verzije Bambina, poznate kao kolekcija Bambino 38. Ova promjena oduševila je ljubitelje satova. Nova kolekcija Bambino 38 predstavljena je sa četiri modela širine 38mm, razdaljinom od luga do luga 44mm i sa kaiševima širine 20mm, što se pokazalo kao idealne dimenzije za elegantan sat. Satovi su izrađeni od čelika, pri čemu su tri modela ostala vjerna klasičnoj čeličnoj boji, dok je jedan model dobio elegantan zlatni premaz na kućištu.

izvor: Orient

Svi modeli iz Bambino 38 kolekcije zadržali su prepoznatljiv vintage dizajn sa minimalističkim brojčanicima i elegantnim kožnim kaišem.

Godinu dana kasnije, Orient je ponovno osvojio ljubitelje satova, ovaj put predstavljajući četiri najlepša dress sata koja sam imao priliku vidjeti u poslednje vreme.

Nedavno su najavljena četiri nova modela, ovaj put limitirane serije u Bambino 38 kolekciji. Jedina zamjerka koju bih mogao navesti u vezi sa ovim satovima jeste njihova ograničena dostupnost, što smatram potencijalnim promašajem.

Svi modeli zadržavaju prepoznatljive dimenzije iz Bambino 38 kolekcije, sa kućištima od nerđajućeg čelika dimenzija 38.4 x 12.5 x 44mm, i koriste pouzdani automatski kalibar F6724. Svi modeli dolaze na kožnom antilop kaišu u bež boji.

izvor: Orient

Novi modeli dolaze sa suptilnim, pažljivo odabranim nijansama na brojčanicima, koje dodatno naglašavaju njihovu eleganciju.

RA-AC0M05G (RN-AC0M05G JDM)

Ovaj model dolazi sa brojčanikom žućkasto krem boje.

izvor: Orient

RA-AC0M06L (RN-AC0M06L JDM)

Ovaj model dolazi sa brojčanikom puder plave boje.

izvor: Orient

RA-AC0M07G (RN-AC0M07G JDM)

Ovaj model dolazi sa brojčanikom golubije sive boje.

izvor: Orient

RA-AC0M08Y (RN-AC0M08Y JDM)

Ovaj model dolazi sa brojčanikom losos/salmon ili svijetle bakarne boje. Prvi model sa krem brojčanikom i ovaj losos su mi definitivni pobjednici i vjerujem da će se rasprodati u vrlo kratkom roku.

izvor: Orient

Važno je napomenuti da su sva četiri modela limitirana serija na samo 360 primjeraka, od kojih je 30 rezervisano za japansko tržište. Za sada je navedena samo cijena u Japanu i iznosi 31.900 japanskih jena što je otprilike 200 EUR, ali vjerujem da će cijena na Zapadnom tržištu biti značajno veća.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.