Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

”Jack Daniels” Otkrivanje Kolekcije Satova: Devito

Od G-Shocka do Royal Oak!

Moj novi gost u okviru serijala ”Jack Daniels” Kolekcije Satova jeste muzičar, zvezda i momak koji ima najprepoznatljiviji stil na domaćoj muzičkoj sceni, svima poznatiji kao Devito.

Razgovor smo započeli od nekih jeftinijih satova jer, kao što ćete videti na kraju, Devito poseduje raznovrsnu kolekciju što stilski što cenovno. To ga stavlja u grupu malog broja poznatih ličnosti koji se nisu odrekli svojih početaka u svetu satova. On danas podjednako nosi G-Shock i Moonswatch kao što nosi Rolex Datejust. To ukazuje na ljubav prema satovima.

autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media
autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media

Bilo je nizbežno da ga ne pitam da li na satove gleda kao na nakit ili na prave merače vremena. S obzirom da se nalazi u sferi šoubiznisa i da je izgradio jedan veoma prepoznatljiv stil, on je odgovorio da satove uklapa uz odevnu kombinaciju koju taj dan nosi. To znači da Devito bira satove shodno prilikama, a neretko su prilike takve da mu je potrebno nešto što puno sija.

autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media

Za takve, česte prilike, svojoj kolekciji je pre dve godine pridodao Cartier Santos XL iced-out. Radi se o čeličnom modelu sa aftermarket setom dijamanata. To ne znači da su dijamanti na satu kopije već da nisu uraeni u fabrici (u tom slučaju ovaj sat bi bio nazvan factory set). Ako sumnjate u to pogledajte moj video sa MAC-a na kojem sam testirao verodostojnost njegovih dijamanata.

autor fotografije: Sat na Ruci Watch Media

Da vam ne bih otkrivao ostale zanimljivosti predlažem da pogledate naš razgovor na Youtube kanalu i da uživate u pojedinostima koje je Devito izneo u vezi svojih satova. Jedna je veoma interesantna-devojku je zaprosio stavljanjem sata na ruku umesto prstena. Saznajte o kom satu je reč!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.