Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Moja Kolekcija Satova: Mudja

Otvaramo drugu sezonu našeg najpopularnijeg serijala!

Prošlo je više od 4 meseca od poslednje epizode prve sezone serijala Moja Kolekcija Satova. Druga sezona samo što nije počela. Tačnije danas, 15.10. u 21h otvaramo drugu sezonu uz razgovor sa Stefanom Vukasnovićem Mudjom, momkom koji je naš najpozatiji Youtube prezenter iz oblasti gejminga, koji ovaj posao radi punih deset godina.

Pre mesec dana Mudja i ja smo razgovarali o njegovom prvom luksuznom satu u kolekciji, a to je čuveni TAG Heuer Monaco Gulf. Ovaj video pogledalo je preko 100.000 ljudi što znači da je interesovanje za serijalom o kolekcijama satova poraslo. Sa ponosom predstavljam drugu sezonu u kojoj je gost proslavljeni Youtuber koji u svojoj kolekciji ima čak 13 satova.

izvor: Sat na Ruci Watch Media

Njegov kolekcionarski put započeo je pre 7 godina kada je od oca dobio svoj prvi sat. Radi se o G-Shocku koji je kupljen na letovanju u Crnoj Gori, a sama priča zašto je sat kupljen je i više nego dirljiva. Taj sat je ostao u kolekciji, još uvek radi a njega je Stefan nosio na ruci kada je preuzimao TAG Heuer Monaco.

Jedan drugi Casio ipak je namenjen torturi a to je Protrek. Njega Mudja nosi uglavnom kada vozi kvad po nepristupačnim i blatnjavim terenima te sam ovaj sat zatekao u katastrofalnom stanju: pesak, prljavština i blato su prekrivali brojčanik i narukvicu ovog sata.

izvor: Sat na Ruci Watch Media

Ubrzo se naša priča prebacila na najveće satove u njegovoj kolekciji koji dolaze od dizajnerskih brendova, a koje je dobio na poklon za rođendan izuzev jednog kojeg je dobio od bake. Za svaki sat ima neku lepu uspomenu te ga Seiko Prospex ”Save the Ocean” King Samurai SPRE33K1 podseća na plivanje kroz meksički zaliv i ronjenje u prelepim vodama.

izvor: Sat na Ruci Watch Media

Da vam ne bih otkrivao ostatak pogledajte naš razgovor večeras u 21h na Youtube kanalu SAT NA RUCI. Saznajte koji sat mu je omiljeni u kolekciji, koji Tissot sam pomogao njegovoj devojci da mu kupi za Novu Godinu i koji je grail watch za njega!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.