Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novak Đoković je promenio sat na ruci za američku turneju!

Novak i Hublot nastavljaju da pomeraju granice!

Najtrofejniji teniser današnjice, Novak Đoković, odigrao je još jedno epsko finale. Još jednom nas je držao budnima do ranih jutarnjih časova (jer se meč igrao u Sinsinatiju) ali vredelo je ostati budan do samog kraja. Vredelo je ispratiti još jedno istorijsko finale koje je odigrao sa Karlosom Alkarazom. I koje je pobedio!

O pobedi će se tek pričati, nakon spašenih meč lopti i nakon mnogo preokreta u gemovima, kralj tajbrejka je pokazao zašto je najbolji svih vremena i podigao je prvi pehar na američkom tlu ove godine. Prilikom podizanja trećeg trofeja u Sinsinatiju primetili smo svi novi sat. Tačnije sat koji do sada on nije nosio a koji proizvodi Hublot.

Novak je skinuo Big Bang Integral Green Ceramic, koji je nosio na Wimbledonu i na ruku stavio novi sat u boji. Novi keramički model koji Hublot izrađuje sa velikom pažnjom i posvećenošću detaljima. U dogovoru sa Hublotom Novak je odabrao Big Bang Unico Yellow Magic. Ovaj model proizveden je u žuto-crnoj keramici prečnika 42mm i dolazi na žuto-crnom gumenom kaišu.

izvor: Instagram profil Sat na Ruci

Pravi sportski sat koji ima funkciju hronografa pokreće mehanizam kućne radinosti oznake UNICO HUB1280, kojio radi na 4Hz i obezbeđuje rezervu od 3 dana. Vodootpornost sata je 100m, ali još uvek nismo zapazili Novaka kako se kupa sa satom na ruci. Skeletonizacija brojčanika nije izostala i sada je više nego jasno da je Novak ljubitelj skeletonizovanih Hublot modela, koji su zaista najlepši.

izvor: Hublot

Prvi put svetu je predstavljen 2021. godine u aprilu mesecu, a nakon niza sjajnih modela u istom materijalu i drugim bojama. Žuta je došla na red i pokazala da je Hublot spreman da se poigra sa svim mogućim bojama jer je njihova tehnologija izrade i obrade keramike u boji besprekorna. Hublot Big Bang Yellow Magic je limitiran na 250 primeraka po ceni od oko 26.000 evra.

izvor: Hublot

Zaključujem (sada sa sigurnošću) da Novak obožava Big Bang serije, koja mu i najbolje stoji. Taj prečnik od 42mm je veoma nošljiv iako deluje veliko na papiru. Boje su nestvarne. Slede novi turniri na kojima ćemo pratiti Novaka očekujući velike podvige i nove trofeje, a konačno i prvi zajednički Hublot u saradnji. Držim palčeve!

izvor: Hublot

Ukoliko želite više informacija o dostupnosti i ceni sata koju Novak Đoković nosi posetite Maestro Jewelers.

Ako vam se dopao model iznad dopašće vam se i video recenzije Hublot Big Bang u plavo-beloj keramici. Užvajte!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.