Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novak Đoković u ulozi časovničara

U poseti Hublotu.

Najbolji teniser sveta trenutno je na pauzi i svoje slobodno vreme koristi kako bi se odmorio i spremio za sezonu šljake koja počinje uskoro. U svoj raspored odmora uvrstio je obaveznu posetu fabrici Hublot, sa kojom sarađuje od 2020. godine.

izvor: printscreen Hublot x djokernole

Podsećam, Novak je dugo godina bio zaštitno lice brend Seiko. Nakon isteka ugovora bilo je za očekivati da će mu se pridružiti neki luksuzniji brend, jer uz dužno poštovanje koje imam prema Seiku, to nije brend koji treba da nosi jedan od najboljih sportista svih vremena. Jednostavno simbioza Đokovića i Seika mi nikada nije izgledala prirodno. Svoju priliku iskoristio je Hublot.

izvor: Sat na Ruci Instagram profil

To je saradnja koju sada Đoković nosi odlično. Otkako je započeo partnerstvo sa ovom švajcarskom kompanijom Novak je osvojio gotovo svaki turnir koji je igrao i naravno prilikom dodele pehara nosio je Hublot. Tako je proslavljen Hublot Big Bang Meca10 Blue Ceramic koji se danas u svetu satova zove ”Novak Đoković”. Novak ga je toliko dobro izreklamirao da je sat dobio nadimak po njemu iako je postojao čitavu godinu pre nego su Hublot i Đoković započeli saradnju! Novak ovaj model smatra srećnim pa ga zato viđamo najviše sa njim na najvećim teniskim turnirima. Ima nešto u tom Hublotu…

izvor: printscreen Hublot x djokernole

Pre par dana Novak je posetio sedište fabrike u Nionu. Direktori, menadžeri i ostali zaposleni pratili su Novaka kroz njihovu prelepu zgradu i pokazivali mu korake kroz koje prolaze satovi prilikom proizvodnje i servisa. Najupečatljivi deo je svakako Novakov odlazak među časovničare, što je i najviše prikazano kroz reklamni spot koji su objavili zajedno Đoković i Hublot.

izvor: printscreen Hublot x djokernole

Tu smo Novak mogli da vidimo u potpuno novom svetlu, obučenog u beli časovničarski mantil. Doktori za satove su mu pokazali kako izgleda mehanizam koji Hublot proizvodi u svojoj kući i čak su dozvolili Novaku da sedne za časovničarski sto i pokuša da skine keramički bezel sa Big Bang modela.

izvor: printscreen Hublot x djokernole

Zanimljivo je bilo za videti kako Novak barata časovničarskim alatom i kako se brzo navikava na očnu lupu bez koje časovničari ne mogu da obavljaju svoj posao. Ovde možete pogledati ceo video.

Ovu vest bih zaključio time da jedva čekam model koji će izaći u zajedničkoj kolaboraciji. To se možda nikada ne ostvari ali poznavajući Hublot, koji želi da testira sopstvene granice i koji to ume da uradi na pravi način, verujem da neće propustiti priliku da sa Đokovićem naprave model kojim će obeležiti prijateljstvo. Živi bili pa videli, a do tada Novaku želimo da u ovoj godini ostvari to (znamo svi na šta mislim)!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.