Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi all-black Moonswatch Snoopy

Svega 10 dana kasnije dobili smo novog Snupija!

Ne, ovo nije zakasnela prvoaprilska šala. Swatch je samo deset dana nakon što je ponovo napravio neverovatan hajp i potražnju za novim Moonswatch-em svetu predstavio novog Snupija, ovog puta u crnoj boji! Mission to the Moonphase se pokazao sjajno i još uvek pronalazi publiku širom sveta a kod nas ga već poseduju Nemanja Nedović, Devito i Boriša Simanić.

izvor: Swatch

Novi Swatch x Omega Moonswatch ima naziv Mission to the New Moon ”Snoopy” i predstavlja novitet za april mesec 2024. godine i najvažnije od svega NEĆE biti limitiran. Za razliku od prošlogodišnjih noviteta koji su pravljeni za pun mesec i koji su bili limitirani novi crni Snoopy će biti (bar tako kažu) uvek dostupan u Swatch radnjama. Tehničke specifikacije su mu iste kao i kod svih ostalih Moonswatch modela.

izvor: Swatch

Crna boja mu stoji fenomenalno. Kao što sam rekao u recenziji za beli Moonswatch Snoopy to se i obistinilo: Swatch je svesno uradio za prvi sat skroz beli model kako bi sebi ostavio prostora za napredak i pobošljanja u različitim bojama. Ali nisam verovaro da će se novi Snoopy dogoditi samo 10 dana kasnije!

izvor: Swatch
izvor: Swatch

Jedina uočljiva razlika, osim boje, jeste i raspored ispisa u podbrojčaniku na poziciji 2 u kome se nalazi Snoopy. Ispis ”I cant sleep without a night light” je sada raspoređen drugačije, u dva reda, ispisan je većim fontom i lakše se čita na novom crnom Snupiju u odnosu na beli. To je ono ostavljanje prostora za napredak o kome sam pričao. U pomenutoj Youtube recenziji iznad sam kao manu naveo da je ovaj ispis na belom Moonswatch Snupiju previše zbijen i ne čita se lako. To je zamerio i ostatak recenzenata u svetu satova i Swatch je to odmah promenio!

izvor: Swatch

Swatch Moonswatch Mission to the New Moon biće dostupan u prodaji od osmog aprila i nadam se da će moći da se kupi u Belgradu u Absolut Watch radnji kao i prethodni model. Cena je 300 evra.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.