Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Jaeger-LeCoultre Master

Prepoznatljivog tankog kućišta i sa unapređenim mehanizmom

Jaeger-LeCoultre novitetom u okviru Master kolekcije želeo da podseti sve ljubitelje satova kako JLC nije samo Reverso, već ozbiljna kompanija koja se trudi da sa svakim novitetom podigne lestvicu na viši nivo.

Tako npr. novi Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Power Reserve dolazi u kućištu od roze zlata čiji je prečnik 39mm a debljina svega 8.95mm. Lugovi na satu su nešto izduženiji ali tanki i lepo zakrivljeni tako da “obgrljuju” zglob. Brojčanik ima gradijent plavi brojčanik, koji od centra ka periferiji postaje tamniji.

Izvor: Jaeger-LeCoultre

Na samom brojčaniku nalaze se 3 podbrojčanika i to indikator datuma na poziciji 3, mala sekundara na poziciji 6 i indikator rezervne snage rada na poziciji 9. Časovni indeksi kao i kazaljke su u roze zlatu kao i kućište. Krunica koja se nalazi na poziciji 3 je potpisana ali nije ušrafljujuća tako da je vodootpornost modela 50m.

Izvor: Jaeger-LeCoultre

Ono što je najveći napredak kod JLC-ovog noviteta zapravo je mehanizam jer se radi o unapređenom kalibru JLC 938 koji sada ima rezervu rada od čak 70h za razliku od prethodnih 43h. Kalibar radi na 28,800 vibracija po satu i izrađen je u roze zlatu a ne u čeliku tako da je shodno tome i cena nešto veća. Kućište sata je transparentno pa se ovo remek delo može videti.

Izvor: Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre Master Ultra Thin Power Reserve dolazi na plavom kaišu od aligatorske kože i deo je permanentne kolekcije a najavljena cena za ovaj novitet je 21.200$. Za detalje o novitetu posetite www.jaeger-lecoultre.com.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.