Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi Moonswatch ”Blue Moon” sa malo zlata

Swatch ne želi da Moonswatch manija stane!

Prošla godina je obeležena od strane ovog pristupačnog sata. Ova godina obeležena je od strane edicija sa zlatnom hrono kazaljkom i kako stoje stvari ne nazire se kraj novim izdanjima sa ovim detaljem. Naime, nakon 4 modela sa zlatnom kazaljkom u okviru Mission to Moonshine Gold (Moon), Swatch je odlučio da promeni stvari.

izvor: Swatch

Iznenađenje je zaista prijatno i iz mog ugla ovo je mnogo lepši model od svih prethodnih sa zlatnom sekundarom iz serije Mission to Moon. Swatch se opredelio da ovu kazaljku, napravljenu zaista od zlata, ugradi na najtraženiji od svih modela a to je Mission to Neptune!

izvor: Swatch

Ovaj novitet nazvan je Plavi Mesec jer dolazi u modelu sa teget plavim kućištem dok je zlatna kazaljka za njega proizvedena u periodu punog Meseca prvog avgusta ove godine. Kupovinom ovog sata dobijate i sertifikat na kojem piše ovaj podatak. I da, ne bojte se, Swatch je rešio prošlogodišnji problem sa ovom serijom koja je ostavljala tragove boje na rukama ljudi. Novi Neptun je sada baš kako treba!

izvor: Swatch

Lep primerak koji će pronaći svoje vlasnike ali verujem da će se prodavati u veoma malim količinama. Biće dostupan širom sveta a kako smo u Srbiji uradili jedan od najboljih marketinga za ovaj Swatch-ov specijalitet tako verujem da ni u Beogradu neće manjkati ljudi ispred radnje kada se prodaja oglasi. Nemojte nas kriviti za gužve i redove, već se naoružajte strpljenjem i ugrabite jedan Zlatni Plavi Mesec!

Kako Hodinkee navodi prodaja startuje 30-og avgusta. Cena ovog sata će biti oko 300 evra.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.