Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi Moonswatch posvećen Švajcarskoj!

Nismo dugo čekali do novog Moonswatcha.

Prošlo je tačno mesec dana od predstavljanja trećeg noviteta u okviru Moonswatch Mission to Moonshine Gold. On se razlikovao od prethodna dva zbog šarene hrono sekundare koja je dobila šablon sa jagodama. Prethodna dva modela bila su takođe zasnovana na zlatnoj sekundari koja je napravila redove širom sveta u periodu punog Meseca.

izvor: Swatch

Danas vam predstavljam ponovo novi Moonswatch za zlatnom sekundarom hronografa i novim paternom na istoj. Sledi nam dan državnosti Švajcarske i u to ime Swatch je odlučio da napravi model koji slavi zemlju iz koje potiču oni i Omega. Neretko nazivana i zemlja satova, Švajcarska slavi svoj dan prvog avgusta (jučerašnji dan).

izvor: Swatch

Ukratko o novitetu: zadržan je koncept kao na svim prethodnim Misijama na Mesec i jedina izmena dolazi na pomenutoj sekundari. Jagode su smenjene lampionima. Crveni lampioni sa belim krstom sada krase ovu sekundaru koja se aktivira pritiskom na gornji pušer iznad krunice. Kućište je napravljeno od biokeramike sa crnim brojčanikom i crnim tachymeter bezelom.

izvor: Swatch

Uz sat dolazi sertifkat da se isti proizvodio u periodu punog Meseca u julu mesecu. Prodaje se tokom punog Meseca u avgustu, koji je na nebu u punom sjaju baš ovih dana širom sveta po ceni od 285$. Dostupan je i u Srbiji u Absolut Swatch, te ih za više informacija kontaktirajte putem njihovog Instagram profila.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.