Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi TAG Heuer modeli!

Watches & Wonders 2024 – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Neizbežni u uvek zabavni TAG Heuer. U toku poršle godine TAG je predstavio novog-starog Skippera u čeliku i pokupio mnoge simpatine pre svega zbog vraćanju korenima iz perioda kada je kompanija postojala samo kao Heuer.

Novi TAG Heuer Carrera Skipper ref. CBS2241.FN8023 je predstavljen u zlatnom kućištu prečnika 39mm, debljine 14mm i sa razdaljinom između lugova od 46mm. Materijal je roze zlato i zaista mu lepo stoji a mislim da je tako pre svega zbog teget plavog brojčanika. Ovaj sat je hronograf i služi merenju vremena koje je skiperu neophodno te nas ne čudi vodootpornost od 100m. Ali ne mogu da zamislim skipera broda koji nosi zlatan TAG Heuer. Pre mogu zamisliti vlasnika broda koji uživa na palubi noseći ovaj sat.

izvor: TAG Heuer

Skipper je prepoznatljiv po podbrojčanicima u više boja koje su zadržena još sa vintage modela a podsećanja radi posetite ovaj link. Novi zlatni hronograf pokreće mehanizam Heuer 02 sa rezervom od čak 80h.

izvor: TAG Heuer
izvor: TAG Heuer

Cena ovog noviteta je 21.000 CHF.

izvor: TAG Heuer

Sledeći novitet takođe obogaćuje Carrera seriju hronografa dolazi u okviru nove reference CBS2216.BA0041. Inspiracija i za ovja novitet dolazi od vintage Heuer modela ovog puta reference 7753SN. Nova Carrera Glasbox proizvedena je u čeliku prečnika 39mm sa debljinom od 13.86mm a njen najveći adut je prelepi brojčanik.

izvor: TAG Heuer

TAG Heuer je pristupio minimalizmu koristeći ”panda” princip brojčanika sa svetlom podlogom i crnim podbrojčanicima. Minimalno crvenih detalja dodaju na agresivnosti i sportskom izgledu te ovaj sat mogu savršeno zamisliti na ruci nekoga ko uživa u vikend vožnji sportskog dvoseda. Ovo nije limitran model što me zaista raduje a njegova cena je 6.500 CHF.

izvor: TAG Heuer

I za kraj TAG Heuer se potrudio da svima stavi do znanja da ne odustaje od velikog Monaco modela. Ove godine slave 55 godina od prvog i to su uradili na veličanstven način: predstavili su novi TAG Heuer Monaco Split Second Chronograph u crvenoj i plavoj nijansi. Ovaj novitet za 2mm je veći od standardnog Monaco modela (39mm) zbog malo grubljeg kućišta ali mu stoji. TAG se potrudio da svima stavi do znanja da je ovo ozbiljan sat naročito za ljubitelje auto-moto i f1 trka.

izvor: TAG Heuer
izvor: TAG Heuer

Vidim Max Versteppena kako nosi ovaj sat na postolju pri sledećoj pobedi. Cena novog Monaca iznosi 165.000 CHF i biće dostupan tek od juna ove godine!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.