Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Đurković

Predstavljamo vam novi Day Date

Nevidljivi, umnovodeći, poznat, no zanemareno nedokučiv tihi odjsaj bezvremenskog koncepta elegancije, svjedok sopstvenog antagonizma, kao jedinog ispravnog puta u veličanstvenosti sjaja prema svevladajućem tenebrisu. Svjedok i pokajnik, beduin nebeskih oaza, ronin i sopstveni gospodar, jedinstveni Rolex Day Date!

Kruna, jedinstveno obilježje prevashodnog dostignuća, čiji titular postaje znamenit po sopstvenom uspjehu, uspjehu ogledanom kroz mnogobrojne djelatnosti koje ga ex tunc i naravno ex nunc određuju kroz dodijeljenu mu znamen. Svaka kruna ukras je svemu što je čini, ona je tek nominalno obilježje svake čestice, atoma koji je tvorio. Kruna, ta dramsko utopijska, romantičarska stvar, koja je po svojoj suštini res nullius, ili pak ničija stvar, ostaće svojina samo onog titulara koji je sam sebi darovao, ostaće vječna kao kruna Rolex-a.

izvor: Marketing Movies

Skoro održana “Noć poznatih”, ili pak preciznije 96. dodjela Oskara, svakako da predstavlja značajan događaj po brojnim aspektima, no posebnost je svojstvena posmatrano i sa ugla ljubitelja časovnika. Sponzor ove manifestacije, bio je niko drugi do sam Rolex, brend koji je najmanje nošen na dodjeli istog. Sam istoimeni, nedavno je obilježio svoje učestvovanje u svjetski poznatim filmovima jednim video klipom koji nam predstavlja kultne modele pomenutog brenda s jedne strane, te naravno filmove u kojima su isti i nošeni, ovaj klip objavljen je na Roleksovom sajtu. Podsjetimo se da je Rolex predstavljao svoje najpoznatije modele u filmovima kao što su Glengarry Glen Ross (1992), Wolf of Wall Street (2013), Network (1976), The Fugitive Kind (1960) i brojnim drugim.

Osvrnimo se sada novom modelu, satu koji je predstavljen kroz dramsku inspiraciju, predstavljamo vam novi Rolex Day Date. Naizgled neizmjenjen Day Date dizajn, ali zapravo riječ je o blagim i elegantnim promjena na ovom predstavljenom časovniku. Primjetimo da je primaran akcenat stavljen upravo na sam dizajn brojčanika, koji je postepeno sjenovito nijansiran. Naizgled poznat dizajn, no zapravo nešto što nikada nije predstavljeno od strane Rolex-a. Everose zlato sa estetsko intrigantnim radijumsko-sivim brojčanikom zaista djeluje poetično.

izvor: Rolex

Veo misterije svakako da obavija predstavljeni model o kome znamo vrlo malo. Samo Rolex-u svojstveno kreiranje rimskih indeksa, besprijekorna izrada “novog” bezela i narukvice, te kreiranje fantastičnog brojčanika detaljnije će nam biti predstavljeno nadamo se uskoro. Ono što je poznato jeste da je promjer kućišta 40 mm. Elitno izdanje, svakako da je epitet koji krasi ovaj novitet inspirisan upravo dodjelom Oskara, kojeg je u potpunosti primjetićemo dostojan.

Cena je za sada nepoznata.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.