Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

TAG Heuer Monaco Gulf – savremena ikona

Sat o kojem smo nažalost malo pričali, ali o kojem ćete saznati sve u novom videu.

Ovaj tekst može biti jedan od najdužih na portalu satnaruci.com otkad on postoji. Ovaj tekst može da ode u iks različitih smerova ukoliko ga ne obuzdam na početku jer priča o Heuer Monaco modelu je priča o jednom od najpoznatijih satova svih vremena. Da, spada u tu kategoriju ali mu savremena publika ne pridaje dovoljan značaj. Ni ja sam nisam mnogo vremena posvetio predstavljanju ovog sata te sam odlučio da prvi kadrovi Monaco modela na ovoj platformi budu drugačiji.

U društvu Stefana Vuksanovića Muđe, najuspešnijeg domaćeg Youtubera i gejmera, koji danas ima svega 25 godina, predsatvio sam TAG Heuer Monaco i to ne onaj običan već specijalnu ediciju izrađenu u saradnji sa kompanijom Gulf. Njihova konekcija je duga ali satove ne prave toliko dugo. Prvi savremeni Gulf napravljen je 2007 godine, ali sve je počelo znatno ranije.

izvor: Sat na Ruci Watch Media

Priču na kratko prgebacujem u 1971 godinu kada Steve McQueen promoviše film ”Le Mans” u kojem protagonista Michael Delaney (on) vozi čuvenu trku 24h Le Man. Tom prilikom Steve McQueen je nosio Heuer Monaco, belo trkčko odelo na koje su zašiveni logoi sponzora: Heuera desno i Gulfa levo, a sam automobil broj 20 je bio obojen u tirkizno-narandžastu kombinaciju, karakterističnu za kompaniju Gulf.

izvor: IMDB

Ostalo je istorija. Istorija koju TAG Heuer pokušava da oživi kroz savremene iteracije Gulf verzije i mislim da im polako polazi za rukom. Jedan takav model, prošlogodišnji novitet, Stefan je kupio kao svoj prvi luksuzni sat kako bi proslavio 10 godina rada na mreži Youtube.

izvor: Sat na Ruci Watch Media

Ceo naš razgovor, koji se ujedno pretvorio u recenziju Gulfa i pričanje priča o počecima na Youtube, možete pogledati na našem kanalu ili klikom na dugme play odmah ispod ovog pasusa. Uživaćete, a ovom prilikom najavljujem i video o Muđinoj kolekciji satova koji stiže za nešto manje od mesec dana.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.