Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

”Jack Daniels” Otkrivanje Kolekcije Satova: Marin Hučić

Epizoda broj 3-powered by Jack Daniels

U susret novoj epizoda najgledanijeg serijala na Youtube kanalu SAT NA RUCI predstavljam vam mog gosta, sa kojim sam imao zadovoljstvo da razgovaram. Marin Hučić, publici poznatiji kao GIR je muzičar i dolazi iz Zagreba. Muzikom se bavi iz ljubavi, a podjednaku strast deli prema modi, patikama i satovima. Ima 35 godina i sa mnom je podelio svoju priču o satovima!

Marin Hučić GIR je novi gost serijala ”Kolekcija Satova”

Njegova avantura je započela sa Casio G-shockom dok je još bio dečak, ali prvi ozbiljniji sat koji je na njega ostavio jak utisak jeste Breitling Chronomat, davne 2006. godine. Taj model mu se urezao u sećanje, postao i danas ostao jedan od najomiljenijih satova. Sebi je uspeo da ispuni dečački san i želju da jednog dana poseduje Chronomat, koji danas sa ponosom nosi i o kojem smo pričali u novom klipu serijala Kolekcija Satova.

Da li jedan sat može biti cela kolekcija?

Interesantno da je Marin pre Breitlinga posedovao two-tone Rolex Datejust ref. 126333 na jubilej narukvici, ali je taj model prodao jer se sa njim nije povezao. Ovo je jedan od retkih primera da neka osoba kupi Rolex i isti odluči da ne zadrži, pogotovo ako uzmemo u ozbir da se Marin bavi javnim poslom, gde je status posedovati neki Rolex. Njegovu kolekciju danas čini samo jedan sat: Breitling Chronomar B01.

Pričali smo i o tome da li jedan sat može biti čitava kolekcija i koji su mu planovi za dalje, jer ko jednom uđe u svet satova iz njega ne izlazi, tačnije ne postoji ono ”ovo je poslednji sat, više neću kupiti nijedan drugi”. Uživajte u našem razgovoru na kanalu SAT NA RUCI, a uskoro ćete čitati i recenziju modela o kojem smo nas dvojica razgovarali.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.