Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Nova Nivada Grenchen Super Antarctic Polar

Sat koji je namenjen istinskim avanturistima!

Nivada je svoju Super Antartic seriju obogatila jednim izuzetnim novitetom i to u saradnji sa Holandskim trgovačkim lancem Ace Jewelers te je pre par dana predstavljen Nivada Grenchen Super Antarctic Polar.

Radi se o novitetu koji će pre svega obradovati ljubitelje satova manjih prečnika jer Nivadin novitet ima prečnik kućišta 38mm sa razdaljinom od luga do luga od 45mm i debljinom od 12mm što su zaista skladne dimenzije kakav jedan tool watch i treba da poseduje

Izvor: Ace Jewelers

.
Kućište je izrađeno od čelika i kombinuje brušenu i poliranu završnu obradu. Poleđina kućišta je zatvorena i na njoj se nalazi zlatni medaljon što je svakako lep detalj s obzirom da je inspirisan Nivadinim vintage Antarctic modelima. Zatvoreno kuciste pozadi i safirno staklo spreda u kombinaciji sa usrafljujucom krunicom garantuju vodootpornost do 100m.

Izvor: Ace Jewelers

Ono što razlikuje ovaj Ace Jewelers Super Antarctic Polar od ostalih Antarctic modela jeste mat beli brojčanik koji je veoma lepo ukombinovan sa srebrnim časovnim indeksima. Standardnih 3,6,9,12 indeksa nema već su oni zamenjeni trougaonim oznakama koje se jako lepo uklapaju u celokupan dizajn modela. Časovna kazaljka je tzv. “lolipop” dok minutna ima izgled “mača” i obe imaju jaku luminaciju kakvu jedan Explorer model mora da poseduje. Centralna sekundara je naravno naradžaste boje i daje lep kontrast belom brojlaniku.

Izvor: Ace Jewelers

Kada je o mehanizmu reč unutar Nivadinog noviteta kuca automatski Soprod P024 kalibar, koji je alternativa ETA 2824 – 2 kalibru koji se najčešće viđa kod Nivadinih modela. Radi se o kvalitetnom mehanizmu koji radi na 28.600 vibracija po satu i obezbeđuje 38h rezerve rada.

Izvor: Ace Jewelers

Nivada Grenchen Super Antarctic Polar je limitiran u seriji od 50 modela i dolazi na čeličnoj ” pirinač”. narukvici a u kompletu se dobija i zamenski Nato kaiš narandžaste boje. Najavljena cena za ovaj novitet je 1.155 EUR za tržište EU i 955 EUR za zemlje van EU. Sve informacije vezane za novitet potražite na https://www.acejewelers.com/en/

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.