Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Nikolić

Novi Hermes THE CUT

Watches&Wonders 2024 – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Moramo priznati da je veoma malo sportskih satova za dame. Hermès je odlucio da nas počasti The Cut modelom (smanjena i prilagođena verzija H08 serije) i sviđa nam se, bar meni. Imate mogućnost da birate između čelika, čelika u kombinaciji sa zlatom, silikonske narukvice kao i da li želite dijamante ili ne. 

izvor: Hermes

Modeli su klasični, čisti i jednostavni, iako na prvi pogled su sve osim toga. Oblo, bucmasto kućište je nežnije od muškog modela H08, veoma blag dizajn koji na sam pogled izgleda udobno i praktično što i očekujemo od sportskog modela. Krunica je pomerena na poziciju 1 i 30 sa ugraviranim slovom H na istoj. Veoma zanimljiv dizajn za svaki od modela, a onaj koji najviše podseća na Hermès i daje tu sportsku notu je model u čeliku sa srebrnim ciferom koji na markerima ispod brojeva ima narandzaste kružiće, a možemo ga videtii na samoj sekundari koja plovi preko srebrnog cifera. 

izvor: Hermes

Samom mehanizmu se možemo diviti i kroz safirno staklo na poleđini časovnika, i to mehanizam na navijanje in house kalibra H1912 (rezerve do 50 sati) sa rotorom na kome je ugravirano slovo H. S obzirom na to da je sportski sat predviđena je vodootpornost do 100m, sa mogućnošću menjanja čelične narukvice silikonskom. I to čak možete uraditi sami. 

izvor: Hermes

Prečnik kućišta od 36mm privlači širok spektar H08 ljubitelja. Sportski i elegantan u isto vreme, što verujem da mnoge dame vole, nedelja prepodne na golf a posle sporta na casual ručak sa prijateljicama u Jam. 

izvor: Hermes

Cena za model u čeliku je 6.725$ a ide i do 16.300$ što je pristojna cifra za časovnik sa mehaničkim mehanizmom i ovakvim dizajnom. 

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.