Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Tri nova IWC Portugieser hronografa

Watches & Wonders 2024 – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

IWC je predstavio novitete u okviru svoje Portugieser linije i to u 3 sjajne boje. IWC Portugieser Chronograph linija postoji od 1990. godine a od tada pa do danas privukla je pažnju mnogih ljubitelja satova (uključujući i mene samog ) upravo zbog svog prepoznatljivog sporto-elegantnog stila i mnošta boja koje ova linija ima da ponudi.

Izvor: IWC

Sva 3 noviteta dolaze u 41mm velikom kućištu ali od različitih materijala. Tako imamo model sa svetlo plavim brojčanikom nazvan Horizon koji ima kućište u belom zlatu, crni model ( Obsidian ) sa kućištem u žutom zlatu dok je model sa ciferom boje peska nazvan Dune i on je u čeliku. Sva tri modela imaju debljinu od 13mm.

Izvor : IWC

Dizajn samog brojčanika ostao je isti pa tako imamo visoko polirane arapske časovne indekse uz dva podbrojčanika na poziciji 12 (30-o minutna hrono skala) i 6 (mala sekundara). Mehanizam koji pokreće ovaj hronograf je IWC-ov 69355 kalibar kućne radinosti sa 46h rezerve rada.

Izvor: IWC

Sva tri noviteta dolaze na kožnim kaiševima od aligatorske kože. Cena za čelični model je 8.200 CHF, za model u žutom zlatu treba izdvojiti 18.000 CHF dok je cena modela od belog zlata 19.000 CHF. Za sve dodatne informacije kontaktirajte Maestro Jewelers.

Izvor: IWC
Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.