Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi IWC Pilot Chronograph modeli

Poznata sportska linija brenda IWC dobila je dva noviteta!

Već dugo godina unazad IWC je brend čije je ime sinonim za pilotske hronograf modele. U svom portfoliju raspolažu veoma raznolikom paletom kada su u pitanju dimenzije, materijali kućišta i boje brojčanika a pre par dana IWC je tu paletu proširio za još dva modela.

Izvor: IWC

Prvi od noviteta nosi naziv IWC Pilot’s Watch Performance Chronograph 41 AMG, Radi se o modelu koji je izrađen od titanijuma i ima prečnik kućišta od 41mm uz razdaljinu od luga do luga od 50.8mm i debljinu od 14.8mm. Jasno je da se radi o veoma “glomaznom” satu i da on nije namenjen za svačiji zglob, ali na ovakve satove smo i navikli već kada je IWC u pitanju. Drugi nosi naziv Pilot’s Watch Performance Chronograph 41 Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team istih je dimenzija samo što je izrađen od Cerataniuma u crnoj boji , specijalne IWC-ove legure koja ima lakoću titanijuma uz izdržljivost i dugotrajnost keramike.

Izvor: IWC

Izgled brojčanika na oba noviteta je gotovo identičan i možemo reći standardni za IWC pilotske modele, što znači da ima velike lako čitljive časovne indekse i tri hrono podbrojčanika. Boja brojčanika na oba modela je crna isto kao i tahimetrijska skala koja se nalazi na bezelu sata a kontrast crnoj boji daju beli arapski časovni indeksi i kazaljke.

Izvor: IWC

Jedina vizuelna razlika među novitetima jeste dan/datum, periferna skala kao i mala sekundara koji su kod modela u Cerataniumu u svetlo zelenoj tzv. petronas boji. Modele karakteriše veoma jaka luminacija zahvaljujući Super LumiNova punjenju kao i vodootpornost do 100m.

Izvor: IWC

Kroz transparentno kućište možemo videti IWC-ov in house 69385 automatski kalibar koji čini srce sata i kuca na 28.800 vibracija po satu tj radi na 4Hz-a i pri tome obezbeđuje 46h rezervne snage.

Izvor: IWC

Oba noviteta dolaze na crnim gumenim kaiševima ili narukvicama u materijalu kućišta te tako za titanijumski model na gumi treba izdvojiti 11.900 EUR dok je cena titanijumskog modela sa titanijumskom narukvicom 14.200 EUR. Model od Cerataniuma sa gumenim kaišem je 14.900 EUR a sa narukvicom 22.400 EUR. Za više informacija posetite IWC-ov sajt ili kontaktirajte Maestro Jewelers.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.