Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Longines Master Collection GMT

Longines otvorio godinu na maestralan način!

Longines je prvi brend koji je “povukao okidač” i u novu godinu ušao sa novitetom i to ne bilo kakvim. Longinesova Master kolekcija prepoznatljiva je po elegantnim “dress” satovima, nenametljivog i vrlo skladnog dizajna koji upravo tom svojom osobinom umeju da skrenu pažnju na sebe. To se zove jedinstvenost!

izvor: Longines

Noviteti kojima je Longines rešio da započne 2024. godinu nose naziv Master Collection GMT, dolaze u roze i žutom zlatu, imaju prečnik kućišta 40mm i debljinu 10.10mm. Safirno staklo štiti brojčanik koji je srebrne boje i na njemu se nalazi nešto na šta nismo baš toliko često navikli da viđamo na Longinesovim modelima a to su rimski časovni indeksi, koji su u istoj boji kao i kućište i kazaljke.

izvor: Longines

Detalj koji razbija monotoniju srebrno-belog brojčanika jeste unutrašnji deo bezela na kome se nalazi ispis 24 časovne skale u crnoj boji kao i GMT kazaljka koja je takođe crne boje. Na poziciji broj 6 nalazi se prozor sa datumom sa belom podlogom i crnim ispisom.

Izvor: Longines

Kroz transparentnu poleđinu kućišta vidi se Longinesov L844.4 kalibar, isti onaj koji pogoni i Spirit Zulu Time kao i HydroConquest modele, koji radi na 25.200 vibracija po satu i obezbeđuje rezervu rada do 72h. Pouzdan mehanizam koji ima dodatnu funkciju datuma i druge vremenske zone, koja se podešava putem zlatne krunice.

Izvor: Longines

Oba Longines Master Collection GMT noviteta su limitirana u seriji od po 500 primeraka i dolaze na kvalitetnom kaišu od aligatorske kože. Cena noviteta je identična za modele u roze i žutom zlatu i iznosi 16.500 EUR. Za više detalja o novitetima i njihovoj dostupnosti kod nas posetite www.absolut-time.rs.

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.