Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi (pretposlednji) Moonswatch ove godine

Da li se bližimo kraju?

Kraj godine je veoma blizu. To znači da smo blizu kraja obeležavanja svakog punog Meseca koji Swatch obeležava izbacivanjem novih Moonswatch Mission to Moonshine Gold. Sve je počelo u martu a kako se bliži kraj godine i poslednji pun Mesec je na izdisaju. Zapravo, ovo bi mogao da bude pretposlednji Moonswatch u spomenutoj kolekciji jer je do 31.12. ostao da se pojavi još jedan Mesec u punom kapacitetu.

izvor: Swatch

Novembar i njegov pun Mesec obeleži su novitetom koji se naziva Swatch Moonswatch Mission to Moonshine Gold ‘Beaver Moon’. Napravljen je da obeleži trenutak u godini u kojem su dabrovi najaktivniji jer užurbano rade na izgradnji brana u koju treba da se smeste kako bi utonuli u zimski san. Ovaj Moonswatch posvećen je njima i njihovoj aktivnosti ispod punog Meseca u Novembru.

izvor: Swatch

Detalj koji se razlikuje od prethodnih i jedini detalj koji se zapravo menjao na ovim Moonshine modelima jeste sekundna hrono kazaljka. Kod ovog noviteta kraj zlatne kazaljke je isečen na dva mesta obrazujući uzak prolaz koji je prošaran detaljima u vidu brane napravljene od grančica.

izvor: Swatch

Na drugom kraju u delu koji je ispunjen luminacijom primetićete obrise dabra. Ovaj detalj ćete najbolje videti kada sat budete uneli u potpuni mrak i kada luminacija odradi svoje. Satovi su dostupni širom sveta u ograničenim količinama kao i prethodni modeli. Cena je 280 evra!

izvor: Swatch

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.