Menu
satnaruci.jpg
Autor: Milos Djokic

Novi Seiko 5 GMT modeli

Noviteti unutar Seikove GMT linije u još boja!

Prošlo je nešto više od godinu dana od kako je Seiko na tržište izbacio svoju novu Sport 5 GMT seriju. Godinu dana kasnije Seiko je proširio SSK liniju sa još 3 modela, ali ovoga puta samo za američko tržište.

Kada se pogleda “istini u oči” vidi se da ovde i nema nečeg zaista novog osim boja. Dizajn je ostao isti kao i dimenzije. Prečnik kućišta od 42.5mm sa debljinom od 13,6mm i razdaljinom od luga do luga od 46mm. Mora se priznati da su ovo zaista skladne dimenzije koje će odgovarati i biti “nošljive” na većini zglobova. Modeli su izrađeni od nerđajućeg čelika, imaju prikaz datuma sa lupom na poziciji 3, ušrafljujuću krunicu na poziciji 4 i vodootpornost do 100m. Staklo je i dalje ostalo Hardlex kristal.

Izvor: SEIKOUSA

Seiko SSK017

Novitet koji nosi oznaku SSK017 koji ima brojčanik jarko žute boje u tandemu sa crvenom GMT kazaljkom i ima za cilj da asocira na … McDonald’s možda, s obzirom da su noviteti samo za američko tržište?! Bezel je rotirajući, bidirekcioni u sivo – crnoj kombinaciji sa ispisom 24-o časovne skale.

Izvor: SEIKOUSA

Seiko SSK019

Referenca SSK019 rezervisana je za novitet sa brojčanikom boje ćumura i plavo crvenom bojom unutrašnjeg prstena, popularno prozvanom “Pepsi“. Bezel je i kod ovog modela u sivo – crnoj kombinaciji.

Izvor: SEIKOUSA

Seiko SSK021

Oznaka SSK021 donosi nam “dodir zlata“. Brojčanik je sive boje, a obod nazubljenog bezela kao i GMT kazaljka su u boji zlata, što daje zaista lepu kombinaciju.

Izvor: SEIKOUSA

Kroz poleđinu transparentnog kućišta možemo videti Seikov 4R34 mehanizam koji radi na 21.600 vibracija po satu i obezbeđuju rezervu rada do 41h uz dnevno odstupanje +45/-35 sekundi.

Izvor: SEIKOUSA

Noviteti u okviru SSK linije dolaze na jubilei narukvici po ceni od 475 $ i dostupni su samo za teritoriju Sjedinjenih Američkih Država. Za više informacija posetite Seiko USA sajt.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.