Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi Swatch Moonswatch Harvest Moon

Prvi, novi-stari, novitet nakon saradnje sa Blancpainom.

Ne znam zaista koliko dugo ću još moći da pišem o ovim novitetima, koji realno i nisu neka vest. Ali nakon svetske eksluzive sa Blancpain Scuba Fifty Fathoms i o ovome moram da pišem. Utisci i prašina oko ovog 400 evra vrednog biokeramičkog sata još se nisu slegli a Swatch je već predstavio nešto novo.

U pitanju je nastavak sage o Mission to Moonshine Gold seriji u kojoj je sve, ali baš baš sve, isto kao na izvornom Moon modelu osim hrono sekundne kazaljke. Ona se proizvodi u zlatu već par meseci ali sa različitim motivima na njoj.

izvor: Swatch

Najupečatljivije do sada su bile kazaljke sa paternom jagoda i lampiona, a ovaj zlatni detalj odlično je stajao i Neptun modelu. Svideo se vama ovaj detalj ili ne Swatch nastavlja da proizvodi svoj najpopularniji model sa zlatnom kazaljkom svakog punog meseca. Novi model ima pun naziv Swatch Moonswatch Mission to Moonshine Gold ”Harvest Moon’‘, sivog 40mm biokeramičkog kućišta sa crnim brojčanikom.

izvor: Swatch

Ime je dobio po tome što je zlatna kazaljka pravljena, kao i sam sat, u toku punog Meseca za vreme žetve. Taj puni Mesec je ujedno i poslednji pred početak jeseni pa otuda i patern na kazaljci žitarica po njoj. Interesantno je da se ovaj šablon gotovo i ne primećuje na podlozi od zlata za razliku od prethodnih sličica koje su bile veoma upečatljive.

izvor: Swatch

Cena ovog noviteta ostaje u rangu sa prethodnim ”zlatnim” Moonswatch modelima i iznosi 280 evra.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.