Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi Ulysse Nardin Freak S Nomad

Watches & Wonders 2024 – sajam satova u Ženevi i svi noviteti!

Nisu prošla puna 24 sata a ja ponovo pišem o Ulysse Nardin Freaku. Zaista moćan sat a moju prethodnu pisaniju o ovom modelu možete pročitati na linku ovde.

izvor: Ulysse Nardin

Nemojte da vas uplaši razlika u izgledu jer je ovaj novitet iz serije S koja dolazi bez krunice i koja je napravljena tako da izgleda još opasnije od običnog Freaka. Inženjeri kompanije UN potrudili su se posebno oko izrade mehanizma kako bi povećali broj delova od kojih je sastavljen mehanizam ovog sata koji je ujedno i cifer (znate da Freak nema ni kazaljke ni brojčanik). Freak S se odlikuje i nedostatkom krunice a vreme se setuje uz pomoć bezela koji je na ovom novitetu napravljen od titanijuma sa PVD crnim premazom.

izvor: Ulysse Nardin
izvor: Ulysse Nardin

Sve što treba da znate o ovom satu prenećemo vam direktno iz Ženeve gde smo zakazali sastanak sa njihovim izvršnim direktorom sa kojim ćemo pričati o ovom novitetu detaljno. Taj intervju ćete imati prilike da gledate na našem Youtube kanalu u toku naredne nedelje a do tada uživajte u fotografijama ovog noviteta. Nećemo vam otkrivati previše detalja. Treba da znate da je mehanizam UN251 potpuno vidljiv kroz safirno staklo ovog sata, poseduje duplu balansu, sastavljen je od 373 komponente i obezbeđuje rezervu od 72h.

izvor: Ulysse Nardin

Cena ovog noviteta je 148.300$!

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.