Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Tri nova MOONSWATCH!

Ovog puta bez ikakve prethodne najave i pokušaja stvaranja hajpa Swatch predstavlja čak tri modela!

U pokušaju da održe tradiciju predstavljanja novih modela Swatch je verovatno predstavio najinteresantnije modele do sada u okviru Moonswatch serije. Ovogo puta noviteti nisu inspirisani vanzemaljskim objektima i telima već samom Zemljom te je kolekcija od tri nova Moonswatcha objedinjena pod nazivom Mission on Earth. Iz ovoga zaključujem da se radi o modelima inspirisanim nekom misijom koja se realizuje na planeti Zemlji.

izvor: Swatch

Dok su tehničke karakteristike ostale nepromenjene i verovatno se nikada više neće menjati ono što je promenjeno jesu boje. Ovog puta toliko jakih boja koje priznajem nisam očekivao nakon dva Snupija koja su predstavljanja u crno-beli tonovima. Prvi u nizu je misija na Zemlji – pustinja. Sa 42mm prečnika ovaj sivkasti biokeramički model sa krem nijansom cifera predstavlja ”najblaži” novitet. Inspirisanim je pustinjama širom planete na kojoj živimo i mislim da će ovaj novitet pronaći najviše simpatija baš zbog tog ne tako napadnog izgleda.

izvor: Swatch

Drugi u nizu je model inspkirisanim polarnom svetlošću koji je nazvan misija na Zemlji – polarna svetlost. On je obojen u tirkiznu veoma drečavu nijansu zelene boje sa prelepim brojčanikom. Model koji može biti nazvan naslednikom originalnog Mission to Earth modela sada sija zvezdanim sjajem. Brojčanik teget plave boje obogaćen je svetlucavom površinom oponašajući vedro noćno nebo puno zvezda dok se tirkizni detalji vezuju za pojas polarne svetlosti koja ostavlja upečatljiv trag na nebu.

izvor: Swatch

Treći ujedno i poslednji Moonswatch je misija na Zemlji – lava. Insipirisan vulkanskim erupcijama i masom koja pali i uništava sve pred sobom novi Moonswatch je crvene boje sa crvenim kazaljkama koje pravi sjajan kontrast crnog brojčaniku sa krem indeksima. Ja volim kod Moonswatcha ludačke nijanse te je za mene mrtva trka između polarne svetlosti i lave. Šta vi birate?

izvor: Swatch
izvor: Swatch

Prodaja Swatch Mission on Earth Moonswatch satova počinje 15.06.2024 širom sveta po ceni od 300 evra a za dostupnost u Srbiji kontaktirajte Absolut Watch radnju na njihovom Instagram profilu.

izvor: Swatch
Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.