Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Nove boje za Maurice Lacroix Aikon

Naravno, svetlo plava boja nije izostala!

Cenovni rang do 3.000 evra bogatiji je za tri nova, sjajna Maurice Lacroix Aikon modela. Osvežili su svoj najprodavaniji model sa 2 nova muška i jednim ženskim modelom. Leto je u toku a ove boje će biti pravi letnji hit. Nažalost radi se o limitiranim modelima, a ne o serijskoj proizvodnji.

MAURICE LACROIX Aikon Tanager Turquoise: 35mm, 39mm i 42mm

Boja leta 2023. godine je svetlo plava. Neki je nazivaju Tiffany bojom, neki tirkiznom. Kako god je vi nazivali jedno je sigurno – ovo je prava letnja boja. Baš tako je brend ML i shvatio nova tri sata i napravio ih u limitiranoj seriji. Ustvari ovo nisu novi modeli jer se Aikon automatik proizvodi već punih 5 godina. Zapravo prvi put se na Aikonu pojavljuje tirkizno plavi brojčanik.

izvor: Maurice Lacroix

Ovaj automatski model proizvodiće se u čak tri veličine počevši od 35mm, preko 39mm i zaključno sa 42mm. Najmanja veličina ostavljena je za dame jer se ova Tanager Turquoise boja (kako su je nazvali u Maurice Lacroixu) unisex boja i mogu je nositi dame podjednako kao i muškarci. Tačnije 35mm model ima dijamantske indekse i namenjen je ženskom polu, jer priznaćete ova dimenzija u kombinaciji sa dijamantima nije baš za mušku ruku.

izvor: Maurice Lacroix

Satovi dolaze na metalnoj pet-link narukvici koja je prepoznatljiva za ovaj model. Bonus su gumeni kaiševi u boji brojčanika. Ja bih sigurno odabrao da nosim ovaj model na gumi jer ako je sve posvećeno letu onda je kaiš u boji neizbežna opcija. Svaki od tri modela limitiran je na 888 primeraka. Cena dva veća modela je po 2.450 dolara dok je najmanji od svih zapravo i najskuplji sa cenom od 2.500 dolara.

izvor: Maurice Lacroix

MAURICE LACROIX Aikon Orange Soda: 42mm

Među novitetima jedini koji se proizvodi samo u jednoj veličini je narandžasti Maurice Lacroix Aikon Limited Summer Edition. Nazvan još i Orange Soda, ovaj model kao i ostali dolazi na metalu ali sa odličnim poklapajućim narandžastim gumenim kaišem. Sjajno mu stoji.

izvor: Maurice Lacroix

Brojčanik sa teksturom Clous de Paris dolazi do izražaja u ovako jakim bojama, mnogo više nego što je to slučaj sa ”običnim” brojčanicima. Na ciferu se nalazi i prozor za datum na poziciji tri, a pokreće ga mehanizam oznake ML115. Zapravo se radi o modivikovanoj švajcarskoj Selliti SW200-1 sa rezervom od 38h.

izvor: Maurice Lacroix

Ovaj sportski model koštaće 2.450 dolara.

MAURICE LACROIX Aikon Ballerine Pink: 35mm i 39mm

Dame dobijaju potpuno svoj ML Aikon u balerina roze boji. Da, baš tako zvuči ime ovog modela sa nežnom svetlo-roze nijansom u koju je ofarban Clous de Paris brojčanik. Na manjem modelu su dijamantski časovni indeksi koji utiču na cenu, dok se veći model porizvodi sa običnim indeksima.

izvor: Maurice Lacroix

Mogu vam reći da mi se model od 39mm u ovoj boji brojčanika dopada. Ne bih rekao da je ovo skroz ženski model jer veličina od 39mm može odgovarati velikoj većini muškaraca a ova boja može lako biti iznešena. Cene su iste kao za modele u iz prethodna dva pasusa.

izvor: Maurice Lacroix

Dostupnost je upitna zbog limitiranosti ali ukoliko vam se neki od ovih modela baš baš dopa možete kontaktirati BOMAR kao zvaničnog uvoznika za ovaj brend.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.