Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Novi Moonswatch kao marketinški trik ili zaista nešto novo?

Nova prodaja Monnswatch širom sveta!

Swatch Moonswatch hype nije prošao. Širom sveta nastavlja se akcija prodaja novog Moonswatcha koji je pre svega dva meseca pogodio svet satova. Swatch je u saradnji sa Omegom lansirao novi Moonswatch Gold Moon. Novo u tom satu je ništa do zlatne hrono sekundne kazaljke. Ostalo je sve isto kao na prethodniku Moonswatch ‘‘Mission to Moon”. Podsetite se na linku ovde.

Tokom prošle nedelje Swatch je ljubitelje satova obradovao informacijom da će u novih 19 lokacija širom sveta započeti prodaja Moonswatch Mission to Moon ali nije rekao da će taj sat biti drugačiji od noviteta iz Marta!

izvor: Hodinkee

Novost od pre par dana je Swatch Mission to Moonshine Gold: Pink Full Moon, koji je kao i prethodnik bio pravljen za vreme punog Meseca. Zbog toga dobio je novu nijansu koju do sada nije imao nijedan Moonswatch pre njega: roze luminacija. Ona se nalazi samo na vrhu hrono-sekundare koja se pravi od pravog 18k zlata.

izvor: Swatch

Ako se ovaj trend nastavi može se desiti da ćemo čitave godine dobijati novi Moonswatch Mission to Moonshine Gold za vreme punog Meseca. Ovaj novitet mi se dopada više od prethodnika koji nije imao ovu roze karakteristiku. Dopada mi se ovaj dodatak i mislim da razbija monotoniju koju Moonswatch sada već ima nakon godinu i više dana konstatnog hajpa.

Cena ovog sata je 285$. Dostupan je u najvećim gradovima na svetu, ali ne i u Beogradu još uvek. Čekamo datum objavljivanja i javićemo kada bude sleteo prvi zlatni Moonswatch.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.