Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Đurković

Novi safirni Bell & Ross

Kada funkcionalnost preraste u umjetnost izrade, postiže se pitoreskna unija moderne trajnosti oličene u satu. Bell & Ross je brend koji nam svakako predstavlja otjelotvorenje razvoja brenda čiji će se maksimum spoznati tek pro futuro, čiji svjedoci ćemo upravo postati mi.

Predstavljeni novitet u limitiranom izdanju, dolazi iz Cyber Skull serije prvopredstavljene 2020. godine, te nam pomenuti model dolazi u poznatoj obuhvatnoj prozirnoj safirnoj izradi, dok je sama lobanja kao centralni dio te meritum samog sata urađena u svijetlo plavoj boji.

Bell & Ross Cyber Skull; izvor: Bell&Ross

Dimenzije sata poistovjećene su sa samim modelom prethodnikom predstavljenim 2021. godine, te same dimenzije ovog pravougaonog časovnika iznose 43,5 mm x 45 mm. Cjelokupno kućište sata (osim same krunice koja je izrađena u čeliku) izrađeno je od prozirnog safira, što samom satu svakako daje jednu posebnu notu savremene ekstravagancije. Na safirne lugove naslanja se prozirni silikonski kaiš sa kopčom od nerđajućeg čelika, što u potpunosti dočarava sam ledeni izgled novopredstavljenog modela.

izvor: Bell&Ross

Ovaj časovnik pokreće ručno navijajući mehanizam Bell & Ross BR 01, identičan samom pomenutom prethodniku iz 2021. godine, frekvencije 28,800vph ili te 4Hz sa samom rezervom od 48 sati. Vodootpornost ovog modela iznosi do 30m, tako da određene značajnije seanse sa vodom svakako nisu preporučljive.

Bell & Ross Cyber Skull; izvor: Bell&Ross

Cijena noviteta svakako da je redukovana u odnosu na samog prethodnika, prvenstveno zbog materijala u kom je izrađena sama lobanja kao centralni dio sata, iako je prošli model izrađen u cjelosti u safiru, kod ovog sata to svakako nije slučaj, sama lobanja urađena je metalu sa PVD obradom. Cijena iznosi 115.000 USD, što svakako opravada činjenica da je pomenuti predstavljen u limitiranom izdanju od 25 primjeraka.

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.