Menu
satnaruci.jpg
Autor: Strahinja Đorić

Sezona otvorenog lova na vintage je počela

Sa ponosom predstavljam prvi katalog vintage satova kod nas!

Kraj je blizu. Kao i novi početak. Ova godina je proletela i za sobom ostavila gorak ukus poraza za one koji su se bavili otkupom i prodajom novih satova. Tržište je beležilo konstantne padove u prodaji satova i cenama novih modela na sekundarnom tržištu. Pre dve godine je sve izgledalo drugačije na ovom tržištu. Ipak tržište vintage satova beleži konstantan rast kako u prodaji tako i u interesovanju. Mogu reći da je ova godina bila zaista dobra i da je mnogo novih ljudi ušlo u svet starih satova.

izvor: Sat na Ruci Watch Media x iDook media

Vintage je uvek u modi. Onaj ko to još nije prihvatio samo nije dovoljno star ili se nije dovoljno dugo i duboko bavio ovom tematikom. Verujte mi na reč svakim danom sve više gubite time što se ne upustite sa nama u ovu avanturu! Da bismo vam približili ovo tržište i da biste videli koliko je ono zapravo raznovrsno, Sat na Ruci i Belgrade Vintage Watches došli su na ideju da naprave prvi domaći savremeni katalog vintage satova. Sa ponosom sam pisao 12 tekstova i predstavio 12 vintage satova a verujem da za neke nikada pre niste čuli ni videli.

izvor: Sat na Ruci Watch Media x iDook media

Srđanova i moja ideja je bila da u ovom malom katalogu predstavimo 12 satova kroz 12 meseci u godini. Odabrali smo koji sat je najbolje nositi u kom mesecu u godini, ukratko sam objasnio zašto bih ja to tako nosio i u daljem pisanju predstavio važne detalje svakog od njih. Bilo je zabavno. Uživao sam u pisanju jer sam se kroz isto podsetio nekih sjajnih stvari koje se brzo potisnu u zaborav.

izvor: Sat na Ruci Watch Media x iDook media

Čitanjem našeg kataloga, koji možete dobiti pisanjem na mejl belgradevintagewatch@gmail.com ili na mejl marketing@satnaruci.com, naučićete zašto je Rolex Double Red Sea Dweller najtraženiji ronilački Rolex iz 20-og veka; kako je Genta dao pečat kompaniji koja je nosila njegovo ime; koji je najbolji sat za nošenje u Novembru mesecu i zašto; zašto je sat iz Januara moj favorit i koji sat treba nositi u novogodišnjoj noći… Satovi iz kataloga su na prodaju te ćete uz sve potrebne informacije o njihovim karakteristikama dobiti i cenu koštanja u Belgrade Vintage Watches-u.

izvor: Sat na Ruci Watch Media x iDook media

Upozorenje: Satovi u katalogu su modeli na koje savremeno društvo i potreba za posedovanjem nečeg popularnog nisu uticali. Ovo su netaknuti dragulji koji spadaju u kategoriju vintage satova koji su trenutno ispod radara i koji drže svoju vrednost uprkos fluktuacijama koje se svakodnevno dešavaju na tržištu novih satova. Ovde ste vi, vaš novac i vaši satovi na bezbednom. Dobro nam došli u vintage svet!

No Comments

    Ostavi komentar

    Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.