Menu
satnaruci.jpg
Autor: Dušan Tadin

Spinnaker nastavlja da dominira morem!

Svi vole nautiku!

Satovi sa nautičkom tematikom su definitivno mnogima najzanimljiviji i najkorisniji za svakodnevno nošenje, a jedan od meni omiljenih mikrobrendova koji jako dobro vlada vodenim prostorima jeste Spinnaker. Sa ovim mikrobrendom već smo imali prilike da se upoznamo na našem portalu pa predlažem da odmah pređemo na poslasticu!

Izvor: Spinnaker

Već sjajnom izboru satova koje ovaj brend nudi, Spinnaker je odlučio da Croft kolekciju obogati novim modelom. Predstavljen je Croft 3912 GMT Automatic Limited Edition.

Izvor: Spinnaker

Boje za svačiji ukus i stil!

Spinnaker Croft 3912 GMT satovi dostupni su u četiri različite boje brojčanika: plava (aqua marine), crna (wet suit black), narandžasta (retro orange) i za kraj, moj apsolutni favorit, žuta (dusk yellow), tako da ćete sigurno pronaći onu koja odgovara vašem stilu oblačenja.

Izvor: Spinnaker

Udobnost i praktičnost!

Croft 3912 GMT serija ima isti dizajn kao i svaki Croft model, inspirisan skin diver-ima, sa kućištem od nerđajućeg čelika i rotirajućim okvirom. Kućište je prečnika 39mm, visina iznosi 13mm, rastojanje od luga do luga je 47mm, na osnovu čega možemo zaključiti da ovaj model ima izuzetno prijatne i nosive proporcije za svakodnevnu upotrebu. Širina narukvice pri lugovima iznosi 20mm, a uz svaki od novih modela pored čelične narukvice, dobijate i gumeni kaiš koji će se savršeno uklopiti sa bojom brojčanika sata.

Izvor: Spinnaker

Pouzdanost i izdržljivost!

Ovo ograničeno izdanje Spinnaker-a pored šarenih brojčanika koje sam spomenuo, takođe se može pohvaliti preciznim i pouzdanim japanskim automatskim GMT mehanizmom. Ispod haube ovog modela nalazi se mehanizam oznake NH34, koji odgovara Seikovom automatskom GMT mehanizmu kalibra 4R34, koji takođe raspolaže i funkcijom prikaza datuma na poziciji 3. Jednosmerni rotirajući čelični bezel sa podeocima za 24 sata dodaje funkciju kojom možete istovremeno pratiti tri različite vremenske zone, dok safirno staklo sa antirefleks premazom garantuje kristalno jasnu vidljivost. Vodootpornost je kod ovog modela klasifikacije 150m, što obezbeđuju ušrafljujuća potpisana krunica koja se nalazi na pozicji 3, kao i ušrafljujući poklopac kućišta.

Izvor: Spinnaker

Moje skromno “objektivno” mišljenje

Cena novog modela iznosi 411€, a da li je opravdana? Ja ovoga puta ne mogu biti u potpunosti objektivan jer sam veliki fan ovog brenda i jako mi se dopada to što rade. Ako uzmemo obzir specifikacije koje nude za navedenu cenu, mislim da ćemo se složiti da definitivno ova cena nije prejaka, a obzirom da Spinnaker jako često nudi pogodnosti pri kupovini njihovih modela, ovo može biti izuzetno dobra kupovina.

Izvor: Spinnaker

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.