Menu
satnaruci.jpg
Autor: Marija Nikolić

Zenithova unisex varijanta Skyline modela!

Novi Skyline-za svačiji ukus

U jučerasnjem danu svet satova je postao bogatiji mnogim novitetima, ali mislim da nas je Zenith posebno obradovao. Njihova najpoznatija linija Defy, nastala jos ‘60ih godina proslog veka, unela je novitete u svoj dizajn. I to novitete kojima će se i žene posebno obradovati!

izvor: Zenith

Prateći tekuće trendove, gde svaka bolja kuća ne može da počne ili završi godinu bez noviteta u pastelnim bojama, Zenith je u svoju paletu boja dodao bebi roze i nežno zelenu nijansu brojčanika, pored naravno tamno plave verzije. Takođe, oni su uz poznatih 41mm širine kućišta dodali manja kućišta od 36mm, i time sebi obezbedili veću publiku. Osim što 36mm mogu i dalje momci da nose, devojke će biti oduševljenje novom veličinom, bojama ali i dijamantima koji krase nove modele, i tu ih možemo naći 52. Šta nam više treba?

izvor: Zenith

Sportska čelična narukvica integrisana sa kućištem i dvanaestougaoni bezel ne mogu da ne privuku pažnju. Ovaj model opremljen je i mehanizmom za brzo skidanje narukvice bez alata, što će korisnicima omogućiti laku zamenu za silikonski kaiš na kome su takođe ugravirane zvezde. Čist, jasan dizajn, veličina kućišta, i boja cifera nagoveštava da će ovo biti jedan uspešan i dugovečan model.

izvor: Zenith

Ovi Defy Skyline modeli imaju izgraviran geometrijski patern koji se sastoji od četvorokrakih zvezdica i predstavlja omaž starom Double Z logou Zenitha (koji se nalazio na poleđini kućišta) iz 60ih godina.

izvor: Zenith

Kako bi sve bilo u duhu Skyline-a i zvezdica, nezaobilazan je i mehanizam sa rotorom u obliku zvezde. Dok je u verziji od 41mm hibeat mehanizam iz El Primero hronografa, sa sekundarom koja napravi 1 krug svakih 10 sekundi, modele od 36mm pokreće automatski mehanizam Elite 670. Ovde se  savršeno uklopio, pogotovo kad znamo da ima rezervu snage od 50 sati.

izvor: Zenith

Ovaj model ima centralnu sekundaru, koja, za razliku od 41mm modela, pravi pun krug za 60 sekundi, kao na svim tradicionalnim satovima. 

Rekla bih da je Zenith povukao pobednički potez kreiranjem modela u manjoj verziji, a ženska populacija će imati još jedan kvalitetan brend u opticaju, sa izuzetnim mehanizmom i dizajnom koji je nenapadan a efektan.

Atraktivne boje cifera uz drago kamenje u impozantnom dizajnu kućišta i narukvice je odličan recept za uspeh! 

Videćemo kako će proći

Cena: 

8.500 usd bez dijamanata

12.000 usd sa dijamantima

Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.