Menu
satnaruci.jpg
Autor: Aleksandar Šaćirović

Novi ROLEX Oyster Perpetual (UŽIVO SLIKE I CENA)

Izveštaj sa lica mesta: Watches & Wonders 2023

Po mom skromnom mišljenju definitivno najluđi novitet ove godine od Rolex-a jeste definitvno Oyter-Perpetual !

Pored toga što nam se popularni OP vraća u dimenzijama 31mm, 36mm i 41mm, dobijamo jedan od najinteresantnijih (možda i najkontroverznijih) cifera koje je Rolex ikad predstavio. Naime, radi se o ‘’Tiffany’’ plavom ciferu, na kome se vide ‘’mehurići’’ svih boja koje su predstavljene u okviru OP postavke početkom 2020. godine.

Nešto do sada neviđeno – OP u svim bojama ! Izvor : Rolex

Ovim potezom Rolex odaje počast modelima koji su prestali da se proizvode u okviru ove postavke, i to kakvu počast… Ovo je po meni možda I najluđi cifer koji je Rolex izbacio ikad. Po slikama koje možete videti, definitivno je da se radi o jako aktraktivnom modelu.

Neverovatan cifer. Izvor : Rolex

Sva 3 modela će imati isti cifer. Model u 31mm pokreće kalibar 2232 sa 55h rezerve snage, dok će veće modele pokretati kalibar 3230 sa 70h rezerve snage. U pitanju su kalibri koji prikazuju isključivo vreme.

Naravno, radi se o klasičnom OP kućištu od nerđajućeg čelika sa Oyster narukvicom i patentiranom Rolex-ovom kopčom.

Kako se vama čini ovaj potez Rolex-a ? Izvor : Rolex

Do ovog trenutka Rolex nije ovaj model predstavio kao limitiranu seriju, te su i cene skladno sa tim – model od 31mm će koštati 5400 CHF, odnosno 5800 CHF (36mm) I 6100 CHF (41mm).

Kada uopšte pomislimo na kupovinu Rolex časovnika, prvo što dolazi na pamet jeste dostupnost. Mišljenja sam da će ovaj model biti gotovo nemoguće dobiti, imajući u vidu koliko je neuobičajen za sam brend. Jedno je sigurno, ovde govorimo o daleko najatraktivnijem modelu na W&W 2023.

Iako je zadržao formu Oyster Perpetual modela, ovaj sat će definitivno biti jedan od najtraženijih ; Izvor : Rolex
Prijavi se na listu cekanja Obavestićemo vas kada proizvod stigne na lager. Molimo ostavite svoju važeću adresu e-pošte ispod.